Despre MAVIPROD SRL

Societatea MAVIPROD a fost fondată în 1993 din capital integral privat, de către familia Oltean, specificul de bază al societății fiind comercializarea pieselor de schimb pentru utilajele agricole și forestiere.
Prin calitatea serviciilor și respectul față de clienți, societatea a cunoscut o creștere constantă care ne-a permis să lărgim gama de produse și servicii oferite cuprizând și sfera de utilaje industriale.
Începând cu 1998 MAVIPROD devine acționar majoritar al SC IRUM SA, producător de utilaje forestiere TAF precum și alte utilaje pentru exploatarea și prelucrarea lemnului. Sub conducerea MAVIPROD societatea SC IRUM SA suferă o transformare completă, ajungând să producă și o gamă variată de utilaje agricole.
Pentru a deservi mai bine nevoile clienților din întreaga țară compania s-a extins în mai multe zone ale țării prin înfințarea unor noi puncte de lucru situate în Afumați, Reșița, Vâlcea, Curtea de Argeș, Sebeș, Onești, Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Fălticeni, Vatra - Dornei, Rădăuți, Anieș, Vișeul de sus și Iași.
Celelalte zone ale țării sunt acoperite de 20 subdistribuitori.
În prezent societatea MAVIPROD deține o rețea națională de distribuție cu peste 15 locații de desfacere, servicii de asistență tehnică disponibilă 24/7 pentru utilaje agricole și forestiere, precum și puncte de lucru în Ungaria și Republica Moldova.
Depozitele societății au un stoc de peste 30.000 piese de schimb, accesorii și componente pentru utilaje forestiere și agricole prin colaborarea cu peste 200 de furnizori.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...