Despre MASTER ENGINEERING SRL

Grupuri de Pompare FluideDistribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei.

 

Compania Master Engineering pune la dispozitia partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Activitatea noastra vizeaza solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrial, rezidential, al stingerii incendiilor, al repomparii apei uzate si nu in ultimul rand, irigatii.

Parteneriatul nostru va asigura un serviciu complet ce include suportul  in a gasi cea mai buna solutie tehnica la un cost optim, asistenta tehnica la montajul si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate, dar si service pentru toate echipamentele comandate.

 

SERVICII OFERITE

 Consultanta tehnica si livrare de echipamente;

 Expertiza tehnica la sediul beneficiarului;

 Solutii performante si de ultima generatie;

 Acces la o gama larga si flexibila de furnizori;

 Seriozitate si flexibilitate;

 Mentenanta si service;

 Servicii de calitate.

 

CE PUTEM REALIZA

 Retehnologizare, modernizare si eficientizare industriala;

 Furnizare, mentenanta si service echipamente pompare pentru cladiri civile si industriale;

 Configurare, furnizare, montaj si punere in functiune echipamente pompare ape uzate;

 Livrare de echipamente pompare apa de incendiu;

 Configurarea si echiparea sistemelor de irigatii;

 Consultanta tehnica acordata contracti.

 

 

Expertiza, seriozitate si profesionalism in domeniul confectiilor metalice

Oferim servicii de debitare cu plasma si confectii metalice. Vorbim limba metalului, a carui industrie ocupa un loc strategic in economía Uniunii Europene deoarece dintotdeauna a stimulat inovatia si dezvoltarea. Metalul este strans legat de numeroase industrii, de la automobile, la constructii, energie regenerabila si industria medicala. Suntem aici ca sa iti oferim servicii de calitate, debitam cu plasma tabla pentru constructii, prelucrare tabla, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ceea ce inseamna confectii metalice de calitate.

Master Metal se distinge deja pe piata prin  solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti. Solutiile noastre satisfac cele mai exigente cerinte; in acelasi timp avem grija sa respectam standardele internationale ale industriei  si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.

 

SERTVICII

EXECUTIE METALICA USOARA

Avem experienta, daruirea si resursele  tehnologice pentru solutiona cerintele partenerilor nostri. Profesionalismul si tehnologia utilizata garanteaza clientilor nostri, solutii optime, costuri reduse, productivitate ridicata, timp de livrare redus.


EXECUTIE DE STRUCTURI METALICE

Compania Master Metal si-a propus sa ofere servicii complete de debitare cu plasma (otel, inox sau aluminiu) sudura de calitate (electrica, MIG/MAG) pentru rezistenta, ansamblare si prelucrare otel masiv si tabla groasa, la un raport echilibrat calitate-pret.


DEBITARE SI PRELUCRARE TABLA

Utilizam tehnologii de ultima ora, pentru debitare cu plasma si oxi-gaz (pana la grosimi de 100 mm si lungimi de pana la 6 m), executie sudura de calitate, confectii metalice, in conditiile unei productivitati optimizate, garantand calitatea si a costurilor avantajoase.


DEBITARE SI PRELUCRARE TEAVA

Specialistii companiei Master Metal pun la dispozitia dvs. tehnologii de ultima ora, ce permit prin utilizarea debitarii cu plasma, comandata CNC, debitari si prelucrari de calitate, oferind precizie si inalta definitie, in domeniul confectiilor profilelor metalice cilindrice, rectangulare, si un numai, pana a diametre maxime de 319 mm.


CONFECTII METALICE DIN OTEL INOX

Servicii de calitate, aparatura, experienta si profesionalismul personalului ne permite solutionarea unor cerinte de executie sudura si prelucrare a inoxului. Executam cu succes, confectii metalice din inox, pentru industria alimentara, chimica si petrochimica, alimentare cu apa, statii de tratare si epurare.


REPARATII PIESE DIN METAL

Solutiile Master Metal se adreseaza cu incredere domeniilor auto, agricultura, industrial, constructiilor, industiei de exploatare si nu numai, oferind calitate si preturi atractive. Reparam si reconditionam piese specifice din metal (otel, inox, aluminiu) din cele mai diverse. Solicita cu incredere expertiza noastra.

 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...