Despre LINCOLN SERVICE SRL

Cu o experientă vastă în realizarea construcțiilor integrate (civile, industriale, agricole, etc.), certificată conform standardelor de calitate, LINCOLN SERVICE investește permanent în echipamente și utilaje performante, in tehnologii de ultima generatie, precum si in modernizarea si reinnoirea parcului auto.

Aceste investiții sunt susținute de personalul motivat, stabil, marcat de competențe tehnice ridicate și cu o pronuntată amprentă creatoare, dar și de prezenta unui management eficient și cu experientă acumulată în domeniu.

Cumulul acesta de eforturi permite societatii LINCOLN SERVICE să abordeze cele mai diverse și complexe lucrări in construcții.

Ceea ce ne diferentiaza este tocmai faptul ca ne adaptam foarte repede pietei. In acest scop, LINCOLN SERVICE a dezvoltat si o alternativa eficienta in domeniul transportului intern si international de marfa. Totodata, colaboreaza cu societatea LINCOLN MOBCONSTRUCT in vederea productiei de usi si mobilier din lemn masiv, PAL melaminat sau MDF. www.lincolnmobconstruct.ro

Vă stăm la dispoziție pentru următoarele tipuri de servicii:

Construcții civile;

Construcții industriale;

Construcții agricole;

Lucrări tehnico – edilitare;

Instalații de alimentare cu apă;

Instalații de canalizare;

Producție mobilier din lemn masiv, PAL melaminat si MDF.

Vă propunem să redescoperiți calitatea lucrărilor de construcții și operativitatea serviciilor de transport.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...