Despre LEGENDA VIE SRL

Agentia de Detectivi Particulari  LEGENDA VIE  ia toate masurile pentru ca activitatile intreprinse sa nu fie contrare reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Romania este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.

Informatiile obtinute in urma activitatilor desfasurate sunt destinate exclusiv clientului.

Activitatea Agentiei este reglementata de dispozitiile Legii nr. 329 din 8 iulie 2003 privind “Exercitarea profesiei de detectiv particular”, publicata in M. O. partea I, nr.530 din 23 iulie 2003, prin care se statueaza cadrul legislativ adecvat pentru practicarea activitatilor specifice acestei profesiuni. Acest act normativ a fost ulterior modificat si completat prin Legea nr. 353/2004 . 

Actiunile detectivilor nostri se bazeaza intotdeauna pe trei criterii fundamentale si nedisociabile: legalitatea, legitimitatea si moralitatea cauzei in aparare. Nevoia de informatii este cu atat mai mare cu cat trebuie sa suplineasca inferioritatea si slabiciunile de alt ordin. Informatiile trebuie sa fie invers proportionale cu aceste slabiciuni.

Informatia inseamna putere, cine o are detine puterea!!! 

Serviciile prestate cat si finalitatea activitatilor de investigare se efectueaza cu tehnica si aparatura moderna, la standarde de performanta. Raportat la calificarea personalului, la calitatea, eficianta si rapiditatea in rezolvarea cazurilor, Agentia practica preturi moderate si negociabile in functie de complexitatea, dificultatea si durata actiunii.

Detectivul particular este un profesionist care, la cererea clientului, obtine informatii in conditiile legii, in baza unor principii bine statuate, prin metode si mijloace de munca specifice, legale, in mod discret si operativ.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...