KRONEMAG MILLENIUM srl

14479 Vizualizări
Harman
Adresa: Ştefan cel Mare, nr. 327 M,Zip: 507085,Județ: Brasov,Romania
Despre KRONEMAG MILLENIUM srl

KroneMag Millenium srl. deține o vastă experiență în realizarea produselor de mobilier urban, stradal și parc, mobilier de grădină, terasă, curte, stâlpi iluminat exterior stradal, urban și parc și a altor produse industriale turnate sau confecționate.

Proiectăm-Personalizăm-Producem-Modificăm în concordanță cu opțiunile dumneavoastră în cele mai variate și complexe soluții la standardele cele mai bune din domeniu.

Din portofoliul produselor KroneMag ® fac parte: stâlpi decorativi pentru iluminat stradal, parcuri și grădini din fontă sau fontă/metal; bînci parc și banchete stradale din fontă și lemn; cismele de apă stradale; coșuri de gunoi metalice și lemn pentru exterior; delimitatori spațiu din oțel/fontă; panouri de afișaj, direcționare și orientare stradală, multe alte accesorii urbane și de parc.

Mobilierul de grădină, terasă curte este și el bine reprezentat prin seturi mobilier grădină din aluminiu, aluminiu/lemn, fontă/lemn; cutii poștale exterioare turnate integral din aluminiu; cismele de gradină și curte din aluminiu sau fontă; decorațiuni și alte dotări de grădină din metal, aluminiu și lemn.

Calificată, activă și dinamică, echipa KroneMag ® vă ofera sprijin în vederea realizării tuturor cerințelor și proiectelor dvs. Punem la dispoziția proiectanților, arhitecților, firmelor specializate în proiectare urbana și peisagistică, altor persoane interesate de produsele KroneMag ® documentația tehnică necesară întocmirii proiectelor și a ofertelor.

KroneMag Millenium srl. este certificată ISO 9001:2008 ISO 14001:2005 OHSAS 18001:2008; o garanție suplimentară pentru calitatea produselor oferite.

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...