Despre KRISZTALEX SRL

Noi oferim o nouă alternativă complet sigură
pentru mediul înconjurător pentru rezolvarea problemelor legate de hidrocarburi.
   
PEG
Plutus Enviromental Group 

 

Krisztalex SRL a apărut în 2004 și este o companie bazată pe principii dedicate pentru integritatea și excelența în consultanța economică și financiară.

Prin câștigarea de experiență în varii perioade economice, echipa noastră poate să identifice în cel mai bun mod oportunitățile, indiferent de perioadele bune sau rele. Perioadele bune aduc creștere asupra portofoliului nostru, și perioadele rele, în pofida efectelor negative, pot produce oportunități.

 

De ce noi?

Platforme îngropate

Suntem o firmă cu experiență atât în fabricarea cât și în montarea platformelor îngropate de gunoi, de tip smart city, compatibile cu colectarea selectivă.

Consultanță în afaceri

Krisztalex SRL oferă servicii de consultanță în afaceri, oferite de experți și afaceriști naționali din toate domeniile!

Distribuitor autorizat PEG

Krisztalex SRL este singura companie din România care distribuie produsele Plutus Environmental Group, pentru decontaminare.

Consultanță de Mediu

Firma noastră oferă consultanță pe energie și mediu, lucrând de mai bine de un secol în domeniul pădurilor și pentru mulți ani în domeniul energiei!

Misiunea noastră

Cunoaștem brandurile clienților noștri din interior spre exterior și putem să întreprindem campanii care aduc la viață istoria brand-ului tău, inspiră clienții și presa!

Muncește mai puțin și fă bani!

Succese fenomenale asupra target-urilor noastre!

Reține clienții fideli!

Mai multă treabă într-un timp mai scurt!

Leadership pentru managementul echipelor

 

Generarea unei cifre de afaceri mai mari!

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...