Despre KRASZTEL & ASOCIAȚII SRL

Krasztel&Asociatii SRL este o companie de familie, specializata in productia de incaltaminte si marochinarie din piele naturala.
Compania isi desfasoara activitatea intr-un atelier de productie care are dotarea necesara pentru un proces tehnologic complet (croit, cusut, talpuit, finisat) si utilizeaza ca materie prima de baza pielea naturala sau in combinatie cu alte materiale: textile impermeabile (cordura, textil mozaic, etc), blana naturala sau sintetica, diverse alte materiale, talpi din cauciuc sau PU, etc.
Materiile prime si materialele sunt achizitionate atat de la furnizori interni cat si de la furnizori externi, depinzand de cerintele de calitate ale fiecarei categorii de produse.

Astfel in atelierul nostru producem:

- încalțăminte din piele naturala pentru barbati

- încalțăminte din piele naturala pentru copii

- încalțăminte pentru vanatori, padurari si pescari

- incaltaminte de lucru si de protectie (inclusiv cu bombeu de otel)

- încalțăminte pentru personal de paza si protectie, jandarmi, etc.

- echipament de vânătoare și pescuit (portarme, tolbe), rucsacuri, port glonț, cartușiere, port cutite, port bricege, etc.

- echipament pentru jandarmi, paza, politie (port pistol, la centura sau cu ham, port bastoane - tomfe, telescopice - portcatuse, port
  incarcatoare, portspray, portacte, centuri, etc)

- alte articole de marochinarie (genti dama, serviete, portmonee, curele, etc)genti pentru scule, pentru mecanici, electricieni, etc.

Calitatea produselor noastre este implicita!



Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...