Tractoare Românești
IRUM SA
Reghin
Despre IRUM SA

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

2 TRECUT

În anii care urmeză, procesul contiuu de inovare și dezvoltare a dat naștere unor modele definitorii pentru produsele de astazi, cum ar fi TAF 650 sau TAF 657M.

Anii următori duc la îmbunătățirea și reîmprospătarea gamei de produse.

Tot în 2010 IRUM face următorul pas în modernizarea produselor prin lansarea modelului TAF 2010M, primul nostru utilaj în care ergonomia și confortul în utilizare primesc o atenție deosebită.

În 2013 IRUM celebrează a 60-a aniversare.

În 2016 se lansează TAF 2012 G cu clește, un utilaj conceput în Centrul nostru de Cercetare și Dezvoltare, un utilaj forestier românesc cu performanțe occidentale, remarcându-se prin tehnologie de ultimă oră, eficiență și confort.

Anul 2018 marchează împlinirea a 65 de ani de la înfinţarea IRUM, 25 de ani de la înfinţarea grupului de firme MAVIPROD și, tot în acest an, a fost lansat noul tractor agricol românesc TAGRO.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...