INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ TOFALVI KLARA
Corund
Despre INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ TOFALVI KLARA

 

În 1990 am deschis magazinul de suvenire „Tófalvi”. Începând cu 1995 activitatea primordială a constat în comerţul endetail şi en-gros cu obiecte artizanale.

Deoarece suvenirele au avut mare căutare, am lărgit domeniul de activitate a intrepinderii noastre, în aşa fel încât actual comercializăm mai mult de 1000 produse. Printre acestea se află şi unele proiectate şi licenţate, ca exemplu: fund de lemn în formă de animale; jucării din lemn; ornamente sculptate din lemn.

Firma noastră are contracte cu mai multe de 35 firme din Europa, ca Ungaria; Danemarca; Austria; Cipru; Slovacia.

La noi găsiţi o gamă variată de produse din lemn. Acestea pot oferi un stil elegant de provincie în locuinţa Dvs, de exemplu vase din ceramică cu motive populare, ornate tradiţional; ornamente; obiecte de decor pentru perete, sculptate din lemn, manual. Asemenea obiecte de uz casnic rustice. Din bucătărie nu pot lipsi ustensilele tradiţionale din materiale naturale; obiecte de uz general; vase, oale de bucătărie din ceramică; coşuleţe împletite din nuiele, pai; fund de lemn cu forme interesante de animale.

Noi venim în ajutorul Dumneavosatră!

Aici găsiţi totul la un loc! De la decoraţiuni pentru locuinţă, ornamente din flori uscate natural pentru perete, cutii poştale sculptate manual şi nu în ultimul rând pitici de grădină.

Căutaţi cadoul perfect pentru cei dragi?
La noi îl puteţi găsi. Cadouri pentru sărbătorile de Crăciun, Paşte şi altele sărbători. Vă oferim o gamă largă a acestora: căni din ceramică inscripţionate; cutii pentru bijuterii; bijuterii lucrate în şi din lemn; ornamente pentru perete din gips; mănuşi; şosete din lână; căciuli; poşete şi genţi.

Dacă treceţi prin Transilvania şi doriţi un cadou de valoare, vă oferim un „Calendar etern”, care poate fi un obiect decorativ pe peretele locuinţei, având ornamente tradiţionale, dar în acelaşi timp un obiect de uz zilnic!

Căutaţi cadoul perfect celor Dragi rămaşi acasă?

La noi găsiţi blazoane sculptate în lemn; tablouri cu „Binecuvântarea casei” şi „Imnul Secuiesc”; porţi secuieşti din lemn, alte obiecte artizanale în largă varietate.
Vă invităm să vizionaţi oferta de pruduse şi să alegeţi după preferinţa Dumneavoastră!

 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...