INSTALAŢII ŞI ECHIPAMENTE SRL
Sector 5
Despre INSTALAŢII ŞI ECHIPAMENTE SRL

Societatea noastra, S.C. INSTALATII SI ECHIPAMENTE  SRL , importa si comercializeaza utilaje Eurocomach produse de Sampierana SPA-Italy. De asemeni importam si comercializam accesorii, echipamente si piese, pentru aceste utilaje de constructii ,dar si pentru brenduri precum:CASE CONSTRUTION,NEW HOLLAND CONSTRUTION,FIAT HITACHI,FIAT KOBELCO,KOMATSU,HITACHI,EUROCOMACH,KOMATSU,VOLVO,O&K, JCB,LIEBHERR,CATERPILLAR.Pentru aceste brenduri putem oferi piese origine, OEM, sau aftermarket, calitate italiana.

Suntem distribuitori ai producatorului italian SAMPIERANA SPA. pentru miniexcavatoarele, excavatoarele sau miniancarcatoarele EUROCOMACH, pe piata din Romania. Utilaje extrem de fiabile si cu o productivitate excelenta, raportata la casele productive recunoscute pe piata din domeniu.

Pentru acelasi producator italian, SAMPIERANA SPA, suntem distribuitori de piese si elemente pentru cale de rulare, in cazul excavatoarelor pe senile, concasoarelor pe senile sau a altor asemenea aplicatii specifice.Acestia fiind unul dintre constructori recunoscuti in domeniu, alaturi de BERCO.

HAMMER S.R.L este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ciocane hidraulice, ce pot echipa miniexcavatoarele, buldoexcavatoarele sau excavatoarele dumneavoastra. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian pe piata din Romania.

CANGINI BENNE este un important producator de echipamente,utilizate pentru echiparea miniexcavatoarelor,excavatoarelor, buldoexcavatoarelor, miniincarcatoarelor sau a incarcatoarelor frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

AMBROSI BENNE este de asemenea un cunoscut producator italian pt.cupe excavatoare, cupe incarcatoare frontale, cupe grilate, sau alte echipamente pentru excavatoare sau incarcatoare frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

SIMEX S.P.A este un cunoscut producator de echipamente si atasamente complexe pentru miniexcavatoare, miniancarcatoare,buldoexcavatoare,excavatoare, sau incarcatoare frontale. Societatea noastra fiind unul dintre distribuitorii acestui cunoscut producator italian, pe piata din Romania.

MINITOP S.R.L este un important producator pentru senile de cauciuc si anvelope pentru miniexcavatoare, miniancarcatoare sau pentru tractoare si combine agricole. Societatea noastra comercializeaza aceste produse pe piata din Romania.

GARBIN S.R.L producatorul recunoscutelor sapatoare de santuri pentru retele de fibra optica, ce pot fi utilizate fie ca echipament cu propulsie proprie, fie ca atasament pe un tractor agricol, sau utilaj de constructii.

 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...