INFOTEK BUSINESS SOLUTIONS SRL
Miercurea-Ciuc
Despre INFOTEK BUSINESS SOLUTIONS SRL

Suport tehnic IT

Oferim suport tehnic IT de specialitate, prin acces la distanță, telefonic sau intervenții la sediul clientului, pe bază de abonament sau de comandă.

 

Consultanță de specialitate

Oferim servicii de consiliere în domeniu, analize, diagnoze și studii, asistență în întocmirea documentațiilor de specialitate, precum și management de proiecte IT.

 

Soluții wireless profesionale

Avem o vastă experiență în a construi rețele wireless profesionale care permit, în funcție de domeniul de aplicare, rețele pe distanțe de până la 50 kilometri, cu aplicabilitate în campusuri școlare, interconectare de sedii, supraveghere stradală, hotspot-uri comunitare și multe altele. Suntem unii dintre cei mai mari implementatori ai soluției WiFi4EU în România, cu peste 15 proiecte implementate sau în curs de implementare!

 

Instruire, training, team-building

Oferim servicii de instruire, formare profesională, precum și servicii complete de team-building cu specific IT – toate acestea coordonate de formatori certificați și cu experiență în formarea inițială și continuă a elevilor, studenților și adulților.

 

Rețelistică & Servere, Hosting și Domenii

Oferim servicii de instalare, configurare și administrare servere, realizare de rețele structurate, colocare de servere în datacenterul local sau în datacentere naționale, servicii de tip IaaS/PaaS în cloud-uri de top, precum și găzduire pagini WEB și înregistrare/administrare domenii internet.

 

Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...