Despre IMOCON SRL

Imocon

Viitorul tău partener dacă vei dori utilaje cu care să execuți mai repede, mai ieftin și în siguranță mai mare pozările în subteran a cablurilor și a țevilor pentru lucrările de apă/canal, rețele electrice, rețele de gaze și de fibra optică. Fiabilitatea utilajelor noastre înlocuiesc costurile reparațiilor și a timpului pierdut.         

Imocon deserveste piata constructiilor de utilităti din România inca de la infiintare, din 2002, livrand echipamente si utilaje specializate in toata tara. Gama noastra de utilaje si echipamente include

  1.                sisteme de sprijiniri de santuri de la producătorul german LTW– Germania,
  2.                sapatoare de mare productivitate cu elinda produse de Liba – Germania,
  3.                sisteme de instalare subterana a cablurilor si troliilor, remorci de transport tambur de la Thaler Germania
  4.                sisteme de tragerea cablurilor aerienede la firma Zeck– Germania

 Imocon este insa cunoscuta pe piata din Romania in special datorita sistemelor destinate instalarii subterane de conducte si tevi, produse de catre firma elvetiana Terra AG             

 

Suntem partener al unor mari branduri de talie europeană în domeniul utilajelor de construcții edilitare și importator unic în Romania pentru unele categorii. Furnizori de renume din Elveția și Germania ne ajută în menținerea standardelor înalte de calitate, profesionalism și seriozitate. De la ei iți livrăm utilajele cu care vei putea să execuți mai repede, mai ieftin și în siguranță mai mare pozările în subteran a cablurilor și a țevilor pentru lucrările de apă/canal, rețele electrice, rețele de gaze și de fibra optică. Fiabilitatea utilajelor noastre înlocuiesc costurile reparațiilor și a timpului pierdut

 

     Cum te ajutam?

            Imocon face ca munca ta să fie ușurată oferindu-ți utilaje și echipamente de calitate superioară importate de la partenerii noștri din Elveția și Germania.

Acest tip de utilaje, prin eficiența lor, reduc timpul de execuție și fac posibilă recuperarea investiției mult mai repede.

Ne-am gândit și la costurile tale și de aceea am dorit ca aceste utilaje să aibă rentabilitate maximă cu costuri minime de întreținere.

Ce iți oferim?

Specialiștii noștri iți oferă consultanță gratuită pentru alegerea soluțiilor și echipamentelor optime pentru închiriere sau achiziție analizând lucrările pe care le ai de executat.

Vei fi conectat direct la departamentul de service și un tehnician iți va oferi suport atunci când ai nevoie. Datorită unei bune documentări, putem identifica și rezolva problema utilajului tău pentru ca tu să poți continua să lucrezi.

Fiecare solicitare de consultanța începe cu o discutie detaliata. Pe baza acesteia, elaborăm cea mai bună solutie împreună cu dumneavoastră si va asistăm în implementarea acesteia.

 

Ce facem pentru tine?

Echipa noastră de profesioniști îți oferă instruire pentru echipamentele achiziționate și astfel echipa ta va fi mai eficientă și mai productivă.

Ne gândim la tine și după perioada de garanție și de aceea iți oferim suport și în post garanție. Vei găsi la noi piese și te vom ajuta cu reparații ce vor fi făcute la sediul nostru sau în locația indicată în funcție de probleme și utilaj.

Și nu doar atât. Nu este nevoie sa te mai gândești la transport pentru ca livram gratuit in toata țara toate utilajele noi.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...