Despre IANY PROCONS SRL

Situată în partea de sud-est a județului Vrancea, în Municipiul Focșani, societatea noastră se adresează tuturor operatorilor economici publici și privați de pe întreg teritoriul României, având experiență atât în județul Vrancea cât și în alte județe cum ar fi Neamț, Iași, Buzău, Teleorman, Prahova, etc.
Formăm o echipă tânără de inginieri căi ferate drumuri și poduri, inginerie construcții hidrotehnice, ingineri îmbunătățiri funciare, inginieri construcții civile și consultanți cu experiența în implementarea fondurilor europene.
Preocuparea fundamentală care ghidează întreaga noastră activitate vizează oferirea unor soluții eficente sub raport cost-beneficiu pentru clienții noștri cu maximă promptitudine, fără ca rapiditatea răspunsului să afecteze calitatea lucrării.
Existența mai multor specializări ne permite să abordăm cu maximă eficență lucrări complexe fără a fi nevoiți să căutăm soluții în altă parte.
Tinerețea și dinamismul echipei este întregită de vasta experiență a verificatorilor și experților tehnici autorizați cu care colaborăm.
Societatea noastră oferă:
Servicii de proiectare și consultanță: Proiectare în toate domeniile (Studii de Fezabilitate, Proiecte Tehnice, Detalii de execuții, Documentații tehnice de autorizații construcții, Documentații pentru avizare lucrări de intervenții)
Documentație pentru obținere avize/acorduri/autorizații
Analize tehnice și economice pentru proiecte de investiții
Documentații obținute din fonduri de Buget de Stat și Uniunea Europeană
Servicii de urmărire a comportării în exploatare a construcțiilor, evaluarea reparațiilor și modernizărilor necesare
Întocmire liste de cantități cu articole din indicatoarele de norme de deviz și antemăsurători
Servicii de consultanță tehnică

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...