Despre HYDRO-X SRL

Din anul 1936, numele EUROWATER este asociat cu angajamentul ferm in tratarea apei in instalatii de inalta calitate. Dealungul acestui lung drum neam adaptat permanent la cerintele in continua schimbare ale clientilor nostrii.  Ne implicam în modernizarea instalatiilor de tratare a apei existente apeland la vasta noastra experienta în optimizarea utilizarii rezervelor de apă.       

Multe localitati, gospodării și companii intampina probleme legate de sărurile dizolvate,  substanțele organice, particulele in suspensie și gazele care se găsesc în apele subterane. Pentru a activa si initia procesele de precipitare, apa trebuie oxidata și aerată cu aer atmosferic. Un sistem de oxidare și pulverizare integrat va asigura o oxidare optimă si la momentul potrivit în procesul de filtrare.      

Hydro-x S.R.L. este o firma infiintata in anul 1996, specializata in acoperirea intregului flux tehnologic de tratare a apei din sectorul industrial. Deoarece scopul nostru principal este de a fi alaturi de clientii nostri, prin a le oferi servicii de cea mai inalta calitate, Hydro-x S.R.L este reprezentantul a doua din cele mai renumite companii din intreaga lume dedicate exclusiv rezolvarii problemelor apelor industriale.

Filtre cu aerare pentru eliminarea fierului si manganului.

Problema: Fierul și manganul sunt principala cauza a decolorării rufelor spalate si a problemelor  legate de salubritate. Semnele caracteristice cauzate de conținutului crescut de fier și mangan în apă sunt : apă cenușie sau întunecată la culoare, cu un gust metalic.      

Apa brută poate conține diferite tipuri de fier în funcție de locatie. Filtrarea in filter cu aerare poate fi insuficienta. Prin urmare, ar putea fi necesar să se utilizeze alte metode, scum ar fi osmoza inversa, pentru a furniza continuu apă lipsita de fier.      

Solutia: După oxidare, fierul și manganul pot fi filtrate prin filtrare cu medii filtrante speciale. Mediul de filtrare utilizat pentru îndepărtarea fierului contine : pietris cuartos și Nevtraco l. pentru eliminarea manganului se utilizeaza Hydrolit-Mn. De asemenea, mediul de filtrare Demantex sa dovedit a fi un material foarte eficient pentru îndepărtarea manganului, chiar și în condiții dificile cu valori scăzute ale pH-ului, unde multe alte tipuri de medii de filtrare s-au dovedit a fi nesatisfacatoare.

Servicii

Distributie chimicale si supraveghere regim chimic:

Calitatea apei este un factor crucial pentru durata de viata a unei instalatii, pentru costurile economice cat si pentru eficienta pe care o are asupra optimizarii mediului. Venim in sprijinul dumneavoastra, cu ajutorul echipei noastre profesioniste de analisti in domeniu, care va asigura servicii, pentru supravegherea regimului chimic prin:

Analiza apei de alimentare.

Analiza apei de cazan.

Analiza apei de racire.

Diagnosticarea problemelor.

Calibrare.

Toate aceste activitati, ce le desfasuram au ca rezultat:

Reducerea suspensilor de operare.

Extinderea duratei de functionare a instalatiilor.

Minimizarea costurilor.

Consultanta:

Apropierea de clientii nostri este cea mai mare importanta pentru noi,pentru ca stim cat de vital este serviciul de asistenta rapida si competenta intr-o fabrica.Astfel consultantii nostri sunt instruiti permanent pentru a mentine actualizate, datele cele mai recente de cunostinte despre tratarea apei.Cu o experienta de 16 ani in domeniul tratarii apei si sustinuti de partenerii nostri cu o activitate pe piata de 70 de ani,avem o capacitate mare de informatii, despre diferite tipuri de operatiuni si despre semnificatia pe care calitatea apei o are intr-un sistem.

Sarcina dumneavoastra in rezolvarea problemelor este doar aceea de a ne contacta pentru a primii serviciile noastre de consultanta gratuita.

Service-ul instalatiilor de tratare apa

Hydro-x pune la dispozitia dumneavoastra o retea de service avand un experimentat corp de ingineri si tehnicieni.Pentru noi "service" inseamna atat interventii urgente cat si activitati de intretinere si service preventiv.Activitatea noastra de service este caracterizata prin rapida depistare si prompta rezolvare a problemelor.Tehnicienii nostri sunt competenti si va pot oferi o gama larga de piese de schimb chiar si pentru instalatii mai vechi de 25 de ani.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...