Gazdele tale din inima naturii!
HOTEL DOBRU SLANIC MOLDOVA
Slanic-Moldova
Despre HOTEL DOBRU SLANIC MOLDOVA

Complexul hotelier ”Dobru” este situat pe versantul estic al Carpaților Orientali, în pitoresca stațiune Slănic Moldova, la o altitudine de 530 de metri. Clădirea este construită în trepte, pe un perete stâncos abrupt aflat chiar de-a lungul cursului pârâului Slănic.

Complexul Dobru a fost construit pentru a servi drept vilă de protocol pentru familia Ceaușescu. Din acest motiv, s-a acordat o atenție deosebită structurii și aspectului clădirii, care a fost mărită și extinsă în 2007. Astăzi, hotelul este impresionant prin arhitectura sa monumentală și prin complexitatea geometriei sale, care-l face să se muleze pe stânca ce-i servește drept fundație și, în același timp, îi face fațada vizibilă de la interior. Vederea hotelului ”Dobru” este completată de o largă deschidere către stațiune și către munții din jurul ei, priveliștea fiind magnifică.

Complexul Dobru dispune de 41 de camere cu baie, televizor, minibarsi balcon, de unde se poate admira peisajul înconjurător. Alături de acestea, dispunem de un restaurant elegant, cu 120 de locuri, ideal pentru evenimente; bar de zi; sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri; parcare gratuită monitorizată video, și acces la complexul de agrement Teleconstrucția, care dispune de piscină cu apă încălzită, saună, jacuzzi, sală de fitness, tenis de masă, teren de tenis de câmp acoperit.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...