SANATATEA TA, PRIORITATEA MEA !
HELICOMED SRL
Iasi
Despre HELICOMED SRL

Clinica HELICOMED a fost infiintata in luna iunie 1998 , desfasurandu-si activitatea pe cateva discipline medicale : pediatrie, ginecologie, ORL, logopedie, psihologie.De atunci, functioneaza neintrerupt si in progres continuu.Astfel, dupa 7 ani, in anul 2005, ne-am mutat intr-un spatiu nou,in care functionam si in prezent, mai mare si mai adaptat aspiratiilor noastre de dezvoltare.

In acest context, in anul 2007,am reusit sa deschidem Laboratorul de analize Helicomed si sa crestem numarul medicilor cu diferite specialitati: microbiologie, hematologie, biochimie, cardiologie, psihiatrie, medicina muncii . Doi ani mai tarziu, in 2009, am obtinut, in cadrul HELICOMED SRL , un post de medicina de familie,prin parcurgerea tuturor formelor legale de la acea vreme. 

Clinica HELICOMED functioneaza ca un tot unitar , intr-o viziune holistica,iar ca entitate economic-organizatorica este HELICOMED SRL, in care toti membrii echipei sunt salariati , in baza unui contract individual de munca.

Evident , echipa a fost constant completata de nenumarate asistente care, in general, au fost formate in institutia noastra, de catre specialisti cu renume profesional si moral. 

Functionand ca un tot unitar, Clinica HELICOMED are un singur cod de inregistrare fiscala.

Clinica Helicomed oferă urmatoarele servicii medicale:

PEDIATRIE 

GASTROENTEROLOGIE

LOGOPEDIE

PSIHIATRIE 

PSIHOLOGIE 

NEUROLOGIE

ENDOCRINOLOGIE

CARDIOLOGIE / MEDICINA INTERNA

MEDICINA DE FAMILIE

ORTOPEDIE  - TRAUMATOLOGIE 

MEDICINA MUNCII

INGRIJIRI LA DOMICILIU

LABORATOR ANALIZE MEDICALE 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...