Specilalisti in gazon artificial!
HATTRICK SPORT SRL
Radauti
Despre HATTRICK SPORT SRL

SC HATTRICK SPORT este o companie specializată în proiectarea şi amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial.

Suntem o societate cu capital privat care are ca obiect de activitate amenajarea de baze sportive cu gazon artificial sintetic pentru practicarea jocurilor sportive (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei).

De asemenea, comercializăm diferite tipuri de gazon sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive.

Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.

Garanţia terenului sintetic variază în funcţie de materialul din care este produs (polietilenă sau polipropilenă), de dimensiunile şi caracteristicile firului de iarbă.

Pe plan mondial se constată o migrare de la gazonul natural către gazonul sintetic, care oferă condiţii de joc asemănătoare celui natural, aducând, în plus, numeroase avantaje.

Cu ajutorul nostru poţi pune bazele unei afaceri profitabile.

EXPERIENŢĂ

Cu o experiență de peste 11 ani în realizarea terenurilor de sport cu gazon artificial, SC HATTRICK SPORT SRL este alegerea potrivită pe piața gazonului sintetic.

GARANŢIE

Amenajarea terenurilor de sport cu gazon artificial se face de către echipa noastră de specialiști, cu profesionalism, astfel încât garanția totală a lucrărilor este de 10 ani.

CALITATE

Calitatea produselor noastre și prețul foarte competitiv duce la un raport calitate/preț foarte bun și recomandă SC HATTRICK SPORT SRL ca soluția perfectă în realizarea proiectelor cu gazon artificial.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...