GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE SRL
Breasta
Despre GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE SRL

SC GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE SRL execută amenajări peisagistice, proiectează şi întreţine grădini şi spaţii verzi, realizează analize de sol în vederea fertilizării terenurilor şi operaţiuni de cartare sol.

Echipa Gardens & Landscape Architecture vă poate ajuta în crearea unui spaţiu ideal pentru relaxare şi evadare din viaţa cotidiană!

Gardens & Landscape Architecture SRL este o firmă de proiectare şi amenajare spaţii verzi pentru persoane fizice şi juridice.

Firma noastră realizează proiecte de amenajare pentru grădini şi parcuri, execută lucrări de defrişare, nivelare şi plantare (arbori, arbuşti, plante floricole, gazon), analiza și cartarea solului, dar şi sisteme automate de irigaţii, sisteme de iluminare şi diverse elemente de construcţii (alei, pavaje, foişoare, podeţe etc).

Echipa noastră este formată din ingineri peisagişti care vă pot ajuta în realizarea grădinii dorite prin alegerea plantelor şi a construcţiilor ţinând cont de climat, tipul de sol şi expoziţia terenului dumneavoastră.

Servicii oferite:

1.) Amenajări peisagistice / Proiectare grădini

2.) Servicii de intreținere spații verzi

3.) Comercializare plante/flori/arbuşti şi pietriş ornamental – În curând

4.) Sisteme de irigaţie

5.) Realizare alei şi pavaje

6.) Montare rulouri de gazon natural

7.) Însămânţare gazon

8.) Analize de sol

9.) Cartarea solului

Amenajări peisagistice / Proiectare grădini

Amenajarea unei grădini poate fi considerată o artă, ea se poate realiza prin intermediul inspiraţiei şi imaginaţiei celui care o proiectează. 

GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE SRL execută lucrări de proiectare şi amenajare a spaţiului destinat grădinii sau terasei dumneavoastră, având o echipă de profesionişti în domeniu. Prima etapă presupune deplasarea unui specialist al firmei noastre la faţa locului, pentru identificarea datelor importante ce trebuie luate în considerare în derularea acţiunii de amenajare: stabilirea elementelor ce vor fi păstrate sau eliminate din cadrul amenajării, amplasarea şi orientarea elementelor noi introduse, tipul solului, implementarea unui sistem de irigaţie, etc. Etapa urmatoare constă în realizarea proiectului de amenajare în urma celor stabilite cu clientul (preferinţe, investiţie, termene de realizare, etc). Proiectul cuprinde atât piese scrise, unde sunt detaliate toate etapele realizării unei amenajări, cât şi un film al amenajării pe CD cu ajutorul căruia clientul poate vedea cum va arăta viitoarea sa grădină. În continuare, se demarează lucrarile de amenajare propriu-zise ale grădinii sau terasei dumneavoastră. Specialiştii noştri urmăresc indeaproape preferinţele clienţilor.

Servicii de intretinere spatii verzi

Executăm operaţiuni de: întreţinere livezi, altoire şi tăiere pomi fructiferi, toaletare arbori, tundere gazon şi gard viu, tratamente fitosanitare (stropit contra dăunătorilor), operaţiuni de fertilizare plante, etc. De asemenea, pentru sedii de firmă şi hoteluri putem asigura întreţinerea plantelor de interior: toaletare, fertilizare, transplantare şi alte operaţiuni.

Comercializare plante/flori/arbuşti şi pietriş ornamental

Vă oferim o gamă variată de produse: arbori şi arbuşti ornamentali, coniferi şi foioşi, plante erbacee anuale, bienale sau perene, plante exotice, plante suculente, plante aromatice, pomi fructiferi, piatră ornamentală naturală – pentru stâncării şi diverse amenajări, pentru pavaje şi placări, pietriş color în mai multe granulaţii şi culori, ghivece şi jardiniere, pământ, turbă, îngrăşăminte pentru flori şi plante, îngrăşăminte profesionale pentru gazon.

Sisteme de irigaţie

Sistemele de irigaţie au un rol deosebit de important in grădină, deoarece astfel se asigură necesarul zilnic de apă al fiecărei plante sau al gazonului, acestea rezolvând totodată şi problema necesarului de apă al plantelor cât timp proprietarii sunt in concediu. De asemenea, vă ajută să economisiţi timp în favoarea altor operaţiuni importante sau necesare de grădinărit. Specialiştii noştri vă pun la dispoziţie planuri personalizate pentru nevoile grădinii dumneavoastră, prin sisteme de irigaţie fiabile, eficiente şi durabile, ţinând cont nu numai de necesarul de apă al vegetaţiei, ci si de un consum eficient de apă şi de energie.

Realizare alei şi pavaje

Nicio gradină nu este completă fără aleile pe care să ne plimbăm în voie, savurând momentele de linişte şi admirând natura din jurul nostru. Realizarea unei alei presupune urmatoarele etape:

- încadrarea stilului în contextul arhitectural

- identificarea traseului de parcurs

- schiţa

- calcularea suprafeţei

- alegerea materialelor: lemn tratat, pavaj, piatră, sort etc.

- excavarea şi realizarea fundaţiei

- pregatirea bordurilor

- pregătirea substratului

- aşezarea materialelor alese

- nivelarea şi umplerea rosturilor

- finisarea

Montare rulouri de gazon natural

GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE SRL comercializează rulouri de gazon prefabricate în suluri de dimensiuni standard (cu o lăţime de 40 cm şi o lungime de 250 cm) sau de dimensiuni mari (cu o lăţime de 60-120 cm şi lungimi care pot ajunge 10-15 m), cunoscute şi sub denumirea de big roll. De asemenea, comercializăm şi covoare de iarbă de transplantat în formă de bucăţi dreptunghiulare.

Însămânţare gazon

Modalitatea cea mai simplă şi cu costuri minime pentru însămânţarea unui covor de iarbă este însămânţarea directă. Cu această metodă, covorul verde se obţine în urma unor operaţuni delicate, precum încolţirea seminţelor şi răsărirea plantulei. Pentru a scurta cât mai mult această etapă şi pentru a o lipsi de riscuri, este esenţială alegerea unei perioade de însămânţare adecvate.

Analize de sol

Analizele de sol trebuie facute după recoltarea culturilor, când terenul este liber şi se poate circula cu sonde. GARDENS & LANDSCAPE ARCHITECTURE SRL vă oferă analize de bază – care înseamnă determinarea PH-ului, compactitate, Ca, CaCo3, NO2+NO3, P2O5, K2O, dar şi analize mai ample, aici intervenind, pe lângă analizele de bază, şi microelementele Mg, Na, Zn, Cu, Mn, Fe. Acest al doilea tip de analiză este cel mai util pentru necesităţile curente.

Cartarea solului

Reprezintă un instrument de bază pentru fertilizarea eficientă a culturilor agricole. Operaţiunea vă ajută să determinaţi care sunt carenţele din fiecare parcelă, deficiente ce pot fi apoi completate cu soluţii de nutriţie vegetală.


Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...