Despre GALANO PREST SRL

Firma SC GALANO PREST SRL, cu sediul in Cluj Napoca, este recunoscuta drept una dintre firmele de curatenie de top din Cluj . Cu experienta de peste 19 ani in domeniu, firma de curatenie GALANO PREST acopera o gama larga de servicii de curatenie adresandu-se atat segmentului privat, industrial, de servicii , cat si segmentului domestic.Suntem o societate in continua dezvoltare, prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotarea de ultima ora, pregatirea permanenta a personalului imbunatatind permanent calitatea serviciilor oferite.Angajatii nostri sunt instruiti si familiarizati cu cele mai noi procedee ,metode de curatare.

Societatea noastra s-a infiintat in anul 1998, cu capital integral autohton, privat si are ca domeniu principal de activitate ‘’Servicii de curatenie si salubrizare spatii si Institutii’’.Ne desfasuram activitatea in judetele : Alba , Arad , Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov ,Cluj , Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures , Mures, Mehedinti, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Timis .

La aceasta data avem un numar de muncitori fluctuant , care detin toate autorizatiile conform legislatiei in vigoare.

Toate lucrarile se vor executa cu materiale si tehnologii agreate de organismele Ministerului Sanatatii , Ministerului Mediului si Oficiului pentru Protectia Consumatorului .

Societatea noastra are in dotare aparate electrice pentru curatat mochete si tapiterii, aparate de lustruit si intretinere pardoseli , utilaje pentru spalat geamuri , aparate pentru erbicidare, taieri de vegetatie, utilaje pentru dezapezire , alte aparate si ustensile care sa faciliteze prestatii de calitate.

Toti detergentii folositi de catre firma noastra au avizele necesare si certificate de calitate.

Suntem certificati ISO 9001:2001 si 14001:2005 incepand cu 27.aprilie 2007, pentru desfasurarea activitatilor de intretinere si curatenie a cladirilor si SR OHSAS 18001:2008 , pentru activitati gnerale de curatenie a cladirilor si acvtivictati de dezinfectie , dezinsectie , deratizare . De asemenea detinem autorizatie de mediu , autorizatie sanitar veterinara si autorizatie pentru prestari servicii cu produse de protectia plantelor .

Pentru prevenirea si protectia in domeniul securitatii si sanatatii in munca , precum si pentru prevenirea si stingerea incendiilor in locatiile unde ne desfasuram activitatea , avem un contract incheiat cu firma ARISAN SRL .

Va facem cunoscute valorile care ne-au ajutat sa ne dezvoltam : atentia orientata spre client,punindu-l pe primul loc in politica noastra, utilizarea eficienta a resurselor, straduintele de a obtine profituri rezonabile,pe cai benefice, angajatilor nostri si societatii.

 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...