Despre FRAME ADVERTISING SRL

Suntem o agenție de publicitate indoor cu o echipă creativă, dinamică și dedicată 100% să obțină rezultate pentru tine. Suntem parte a grupului Frame Advertising - cea mai mare rețea de panouri de publicitate indoor din clădiri rezidențiale din România.

Ajutăm antreprenorii să își promoveze eficient afacerea într-un mediu care le asigură exclusivitate, să atragă clienți noi și să își maximizeze numărul de consumatori fideli... și, evident, profitul. Implementăm campanii de publicitate prin metode testate în peste 10 ani cu rezultate remarcabile pentru mai mult de 100 de companii naționale, multinaționale și IMM.

== Suntem aici să ajutăm afacerea ta

Promovăm afacerea ta la cel mai bun raport calitate-preț în rețeaua noastră de publicitate indoor în clădiri rezidențiale. Deținem peste 400 de panouri de publicitate click-frame cu dimensiunea de 70 X 50 cm, montate în imediata vecinătate a cutiilor poștale, a avizierului, ori a liftului pe care putem promova afacerea ta.

ü   Ducem mesajul tău în locul în care se formulează cele mai importante decizii de consum ale clienților tăi – în apropierea locuinței.

ü   Creăm experiențe inedite pentru clienții tăi astfel încât aceștia să devină fideli și ambasadori ai afacerii tale.

ü   Creăm conținut de publicitate care care descoperă nevoi și îi dă clientului motive să cumpere de la tine.

Clientii tăi s-au săturat de metodele convenționale de publicitate, precum distribuția drop-mail, radio, TV, Internet și outdoor, medii care nu mai reușesc să capteze în mod eficient atenția consumatorilor. Sigur vezi și tu în fiecare zi în orașul nostru intersecții care promovează același tip de produs sau serviciu de la companii diferite. Cel mai probabil și tu schimbi canalul TV deseori în pauzele publicitare și nu citești nicio informație de pe pliantul care a fost pus în mod abuziv în cutia ta poștală sau cel primit pe stradă.

10 MOTIVE pentru care trebuie să te promovezi prin intermediul rețelei noastre de publicitate indoor

1 – GARANTĂM VIZIBILITATE

Reclamele TV, radio sau outdoor dispar în doar câteva scunde din văzul consumatorului. Publicitatea indoor funcționează 7 zile pe săptămână, 24 ore pe zi.

2 – RAPORT EXCELENT COST – EFICIENȚĂ

Publicitatea indoor este cea mai rentabilă și cea mai eficientă metodă de promovare pentru că implică buget redus raportat la consumatorii ”convertiți”.

3 – IMPACT PUTERNIC ASUPRA CONSUMATORILOR

Reclama ta este afișată aproape de locuința clienților, locul în care se formează cele mai multe decizii de consum.

4 – MEMORABILITATEA MESAJULUI

Consumatorii trebuie să vadă reclama ta în mod repetat pentru a memora mesajul. Reclama ta asișată pe panourile noastre indoor întâmpină consumatorul în scara blocului, se fixează în memorie și îl conduce până în apartament. Rata de memorabilitate a mesajului este de peste 80%, depășind normele majorității celorlalte forme de reclamă, care su rata cuprinsă între 20% și 30%.

5 – TRAFIC REPETAT

Spre deosebire de alte canale de promovare, toate locațiile noastre îți oferă trafic repetat, oferind cea mai mare frecvență a target-ului tău de clienți.

6 – AUDIENȚA ESTE CAPTIVĂ

Publicitatea noastră indoor este singurul canal de promovare care elimină orice distragere sau întrerupere a atenției consumatorului. Mesajul tău este văzut în mod inevitabil, este afișat într-un loc fără alți stimuli vizuali sau auditivi.

Clientul tău nu poate schimba canalul, nu poate da pagina, nu poate naviga pe un alt website.

7 – EXCLUSIVITATE

Fiecare afacere se lutpă în mod constant să se diferențieze de concurență. Noi îți oferim singurul canal de publicitate care garantează că mesajul tău nu va împărți spațiul sau timpul cu oferta concurenților tăi. Atenția consumatorului este atrasă doar asupra afacerii tale.

8 – TARGETARE PRECISĂ

Segmentarea și targetarea audienței este precisă. Publicul din fiecare locație beneficiază de descriere demografică astfel încât tu îți poți selecta locațiile în funcție de audiența potrivita afacerii tale.

9 – TRANSPARENȚĂ ÎN IMPLEMENTAREA CAMPANIEI

Fiecare activitate pe care o facem pentru tine îți este prezentată prin rapoarte verificabile (adresa exactă a locațiilor și fotografii cu fiecare panou decorat, astfel încât poți verifica implementarea camnpaniei în totalitate sau prin sondare).

10 – REZULTATE REMARCABILE!

Afacerea ta este promovată prin cel mai productiv canal de publicitate care combină frecvența, acoperirea, poziționarea și impactul vizual la un preț accesibil.

Lista locaților din țara a Frame Advertising:

 

Judet

Mail

Tel

Arad

office@risingconcept.ro

0742907771

Bistrita

bistrita@frame-advertising.ro

0756992727

Braila & Galati

adrian@framemedia.ro

0729044209

Brasov

brasov@frame-advertising.ro

0720119763

Bucuresti & Ilfov

contact@frame-advertising.ro

0737133509

Constanta

frameelite.ct@gmail.com

0721889909

Dambovita

targoviste@frame-advertising.ro

0765483450

Mures & Harghita

mures@frame-advertising.ro

0745679939

Sibiu

sibiu@frame-advertising.ro

0744208031

Suceava

suceava@frame-advertising.ro

0741643761

Vaslui

vaslui@frame-advertising.ro

0740386919

Vrancea

vrancea@frame-advertising.ro

0732089086

 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...