Despre FIBROCIM SRL

Datorita implementarii normelor de mediu a UE, si interzicerea folosirii azbestului in industrie, SC FIBROCIM SRL se angajeaza sa inchida celula I a depozitului pentru deseurile de azbest si redarea acesteia circuitului agricol/forestier, lucru care se finalizeaza in 2009 (conf.Notificare APM nr.14294/SACC/09.09.09).

Prin grija pentru mediu ne-am propus inca de la inceput sa amenajam un al doilea depozit conform pentru eliminarea deseurilor cu continut de azbest.

In present societatea noastra detine un depozit conform pentru depozitarea finala a deseurilor cu continut de azbest.

De asemenea societatea noastra presteaza servicii pentru:

-         gestionarea deseurilor cu continut de azbest;

Receptie deseuri

Produse

 

Betonul Celular Usor este un material de constructie cu gradul de izolare termica mai mare decat la oricare alt material de zidarie.

 

 Absorbtia de apa este foarte mica, nu contine substante considerate radioactive sau nocive fata de mediu,

 De ce din beton? Pentru ca asigura rezistenta fata de ciclul inghet – dezghet, adica nu se exfoliaza; pentru ca nu are variatii de greutate care sa afecteze structura lemnoasa; pentru ca este colorat in masa, fiind un camp omogen; este rezistenta la intemperii, este fono si termoizolator, iar stratul special care il invaleste ( aceea glazura) asigura o buna protectie impotriva muschilor si a gazelor nocive –

Preturile pot varia in functie de marime, model si culoare intre 25 – 35 lei/mp + TVA.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...