Despre ELECTRO MONTAJ SRL

Firma a executat instalatii electrice interioare si instalatii de alimentate cu energie electrica de joasa si medie tensiune la beneficiari din judetele Cluj, Salaj, Ploiesti, Pitesti, Bihor. începând din august 2006

Lucrarile au fost obtinute prin licitatie sau cu încredintare directa.

Toate lucrarile au fost executate cu respectarea stricta a solutiilor tehnice stabilite prin avizul de racordare obtinut de solicitant si prevederile din proiectele de executie.

S.C. ELECTRO MONTAJ S.R.L. doreste sa ridice nivelul calitatii lucrarilor prin cresterea nivelului profesional al angajatilor si dotarea cu scule, utilaje si echipamente performante, precum si adoptarea noilor tehnologii de executie pentru accesorii de cable si LEA de J.T. si M.T.
Pentru lucrarile de proiectare se respecta reglementarile si prescriptiile tehnice valabile în sectorul energetic editate de ICEMENERG Bucuresti si aprobate de ANRE, dupa îndrumarele de proiectare, proiectele, directive elaborate de CIRE, reglementarile si normele MLPAT.
Lucrarile sunt executate de personal calificat si autorizat ANRE, dotat cu scule si dispozitive în conformitate cu prevederile reglementare.
Executia lucrarilor se face cu materiale achizitionate de la furnizori acceptati de S.C ELECTRICA S.A, garantate, cu certificate de calitate si termene de valabilitate, cu respectarea prevederilor fiselor tehnologice de executie, a proiectelor întocmite pe baza studiului de solutie si a procedurilor tehnice mentionate de furnizorii de materiale si echipamente.


Pentru partea de constructii (fundatii prefabricate, traversari, canale de cabluri, elemente de zidarie, hidroizolatii, etc) S.C. ELECTRO MONTAJ S.R.L. are încheiate contracte de colaborare cu specialisti, atestati conform reglementarilor legale (responsabil cu executia, responsabil tehnic constructii, responsabil lucrari cadastru-geodezie) pentru executia de lucrari de constructii si masuratori în domeniul instalatiilor energetice.
Asistenta tehnica si service-ul este asigurat de catre personalul calificat al firmei cu respectarea reglementarilor privind exploatarea, întretinerea si repararea retelelor electrice si a instalatiilor de utilizare a energiei electrice elaborate de S.C ELECTRICA S.A


Firma garanteaza calitatea executiei lucrarilor 12 luni de la data punerii în functiune, cu conditia respectarii de catre client a prevederilor si a reglementarilor privind exploatarea si întretinerea echipamentelor si instalatiilor electrice. În caz contrar executantul lucrarii este exonerat de orice raspundere juridica sau financiara.
Firma urmareste realizarea lucrarilor la un pret cât mai mic, în cel mai scurt timp posibil si fara concesii privind calitatea.

Servicile noastre

Proiectare Si Executare De Instalatii Electrice

Proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV, cuprinzând :

 1. instalaţii electrice interioare aferente clădirilor civile
 2. instalaţii electrice interioare aferente clădirilor industriale
 3. branşamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, la tensiune nominala de 0,4 kV
 4. executare, verificare, măsurare prize de pământ, instalaţii de legare la pământ si de paratrăsnet aferente clădirilor civile si industriale

Proiectare Si Executare  De Linii Electrice

Proiectare si executare  de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV

 1. linii electrice cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷20 kV aeriene si/sau subterane
 2. posturi de transformare de medie tensiune ( puncte de alimentare, puncte de conexiuni )
 3. reţele electrice de iluminat public aeriene si/sau subterane
 4. reţele de alimentare cu energie electrica a ansamblurilor de locuinţe
 5. instalaţii electrice de curenţi slabi aferente ( circuite secundare )
 6. baterii staţionare de acumulatori, instalaţii electrice de compensare a factorului de putere
 7. instalaţii de protecţii si măsura
 8. executare, verificare, măsurare prize de pământ, instalaţii de legare la pământ şi de paratrăsnet in reţele si instalaţii electrice si civile

 


Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...