EG TRANSYL VAN LANDSCAPE SRL
Odorheiu Secuiesc
Despre EG TRANSYL VAN LANDSCAPE SRL

Așa lucrăm noi

Consultație

Primul pas constă în examinarea spațiului împreună cu vizionarea locației, ceea ce oferă oportunitate pentru dezbaterea ideilor. Consultarea dorințelor clienților cu punctele de vedere profesionale sunt deosebit de importante, prin urmare concepția planului este finalizată după mai multe întâlniri și discuții.

Proiectare

Elaborarea planurilor de situație, proiectelor 3D și a planurilor detaliate – ideile convenite cu ocazia întrevederilor sunt transformate în proiectări concrete, astfel execuția poate fi începută cu planuri bine puse la punct.

Execuție

Între mulțimea de clădiri ținem cont de faptul că noi realizăm spaț ii verzi. Punem accent deosebit ca pagubele să fie minime și să le remediem pe cât posibil. Atunci când conlucrăm cu natura noi înființăm, remediem și populăm.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este ca prin afacerea noastră să abordăm acest domeniu cu dinamism, flexibilitate și cu o perspectivă de ansamblu, respectiv să facem față solicitărilor diversificate ale clienților la un nivel maxim de competență profesională.

Suntem convinși de importanța colaborării între diferitele stadii de proiectare și execuție, și în activitatea noastră punem accent deosebit pe acest aspect.

De ce să ne alegeți pe noi?

Colaborăm cu diferitele instituții, indivizi și comunități atât la stadiul de schițare, modelare 3D cât și la execuția lucrărilor astfel încât să concepem idei și să realizăm spații care sunt inspirate din resurse locale, proporții, diferite texturi și materiale.

Activitatea noastră se bazează pe evaluări, analize și cunoștințe de specialitate, iar la procesele creative ne ascultăm intuiția și descoperirile întâmplătoare, introducând în peisaj frumusețea și semnificația acestora.

Cu ajutorul colegilor noștri bine pregătiți și în colaborare cu antreprenori profesioniști facem estimări, planificăm diferitele stadii de execuție, asigurăm management de proiect și executăm diferitele proiecte de peisagistică de mare complexitate.

Servicii

Spații publice

Obiectivul nostru este ca spațiile publice să devină locații de calitate unde localnicii își pot petrece timpul liber. Viața socială a localităților are loc în zonele centrale, pe străzi și piețe, respectiv în centrele diferitelor instituții și în spațiile verzi.

Proiectare spații verzi

Proiectarea începe dintotdeauna cu înțelegerea nevoilor clientilor, cum vor să folosească aceste spații și ce anume este important pentru ei. Cum vor să se simte atunci când se află în aceste locații (în ”Sufrageria” unei grădini private)?

Amenajare spații verzi

După examinarea în amânunt a planurilor și locației ne putem apuca de amenajarea grădinii, ceea ce constă într-o procedură de lucru complexă alcătuită din mai multe stadii, unde este nevoie de cooperarea mai multor specialiști pentru asigurarea execuției în condiții dinamice și logice.

    Întreținere spații verzi

Considerăm că mentenanța ulterioară face parte esențială dintr-un proiect reușit. Facem tot posibilul ca în timpul amenajării să folosim soluții sustenabile pe termen lung, dar să nu uităm că o grădină nu este gata niciodată.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...