Idei noi, proiecte durabile!
DURAZIV SRL
Popesti-Leordeni
Despre DURAZIV SRL

DURAZIV

Cu o experiență de 14 ani pe piața materialelor de construcții, DURAZIV este astăzi o companie de succes ce confirmă viziunea fondatorului său – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornită sub denumirea Bau Profil şi axată pe producţiede profile metalice și accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc în domeniul adezivilor şi mortarelor pentru construcţii, a vopselor şi tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifră de afaceri de circa 24 milioane EURO în 2017 şi peste 180 de angajaţi, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate în rândul profesioniştilor şi cu un portofoliu impresionant de proiecte reuşite.

Valori

Inovaţia este una din valorile pe care compania DURAZIV o apreciază, o cultivă şi o transpune cu consecvenţă în proiectele sale de cercetare-dezvoltare produse, de comunicare etc.

Grija pentru mediu este, de asemenea, o valoare pe care echipa DURAZIV se preocupă constant să o transpună în fapte, confirmarea venind, printre altele, şi prin acreditarea gamei de produse Duraziv Fără Miros cu Eticheta Eco Label.

Nu în ultimul rând, compania este preocupată de menţinerea unui nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor, pornind de la cunoaşterea nevoilor reale, atât din perspectiva beneficiarilor lucrării, cât şi a constructorilor, meseriaşilor, a celor care aplică efectiv produsele. „Clienţii mulţumiţi şi proiectele durabile sunt cea mai bună recomandare pentru compania DURAZIV”, spune dl. Daniel Guzu.

Obiective

DURAZIV şi-a asumat încă de la înfiinţare cîteva obiective strategice, cum ar fi crearea unor soluţii complete şi durabile de finisaj pentru spaţii noi sau renovări, atât din punct de vedere tehnic, cât şi financiar, logistic etc., consilierea specializată şi asistenţa post-vânzare – tratate onest, prompt şi perfect adaptate nevoilor clientului.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...