DIDI DENTECH SRL & LCV DENTECH SRL
Baia Sprie
Despre DIDI DENTECH SRL & LCV DENTECH SRL

Firma DIDI DENTECH SRL-D a fost infintata in 2017 si este o microintreprindere de tip debutant, obiectul principal de activitate fiind 3250 Fabricarea de dispozitive, aparate şi instrumente medicale stomatologice.

Esenta afacerii consta in oferirea de servicii dentare de calitate oferind pacientilor atentie individualizata, grija si un tratament exceptional.

Banii si profitul vor fi generati din activitatea de laborator de tehnica dentara, mai specific realizarea coroanelor si puntilor dentare, a fatetelor ceramice, a diferitelor proteze etc.

Viziunea organizatiei este de a fi in topul preferintelor pacientilor din comunitatea din care facem parte prin educarea acestora in a actiona preventiv cu privire la sanatatea orala si de a se preocupa de estetica si calitatea serviciilor medicale.

Misiunea firmei este de a da pacientilor un zambet cu care sa fie mandri si de a le imbunatati viata oferindu-le un partener de nadejde care sa se ingrijeasca de sanatatea lor orala.

Identitatea firmei se va construi in jurul unor valori precum:

Grija si interes autentic fata de pacienti;

Implicarea in comunitate prin educarea membrilor si constientizarea acestora de pericolele neglijarii sanatatii orale;

Profesionalism in relatia cu pacientii, membrii comunitatii;

Estetic si frumos, in procesul de productie pentru a livra rezultatele si confortul dorit de clienti.

Managementul societatii este asigurat de Chira Diana Maria, absolventa a Facultatii de Tehnica Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hateganu” Cluj Napoca. Dna Chira are experienta de peste 6 ani ca si Tehnician Dentar in cadrul mai multor societati de profil.

Tehnologia modernă (scanare, frezare, sinterizare) permite fixarea unor standarde, foarte exigente din punct de vedere estetic si funcțional, la costuri rezonabile.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...