DIANY COM SRL - FABRICA DE ÎNGHEŢATĂ DIANY
Recea
Despre DIANY COM SRL - FABRICA DE ÎNGHEŢATĂ DIANY
Societatea DIANY COM S.R.L. – producător și distribuitor de înghețată.
A fost înfințată în anul 1996, și astăzi este un jucător important în activitatea de producție / distribuție înghețată în nord –vestul României.

Fabricarea produselor
În procesul de producție se utilizeazămaterii prime de cea mai bună calitate, și se respectă cele mai înalte standarde de igienă. Utilajele folosite sunt de ultimă generație și provin de la renumite firme din Europa.
Succesul DIANY COM este rezultatul măiestriei unei echipe profesioniste,și a unor standarde de calitate pe care le impune și le aplică continuu.
Noi credem că oamenii au nevoie de mici momente de răsfăț în viața, de bunătăți care sa îi facă să zâmbească și să-și lingă degetele de plăcere! Laptele, fructele, vanilia și ciocolata ne inspiră să creem prin produsele DIANY cele mai gustoase deserturi!

Desfacerea produselor
Desfacerea produselor se realizeazăîn județele Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bihor, prin rețeaua proprie de lăzi frigorifice aproximativ 2 000 de lăzi frigorifice în diverse magazine. Transportul se efectuează cu 19 autospeciale frigorifice personalizate, majoritatea noi – marca Mercedes Benz.

Valori și puncte forte în raport cu concurența
– seriozitate și profesionalism
– o gamă diversificată de produse
– raportul preț / calitate, net superior
– reacția promptăîn ceea ce privește livrarea comenzilor
– capacitate logistică: de distribuție, depozitare, transport și vânzare
– capacitate tehnologică deosebită

Sloganul și viziunea societății
,,BUCURII DIN LAPTE!” , o varietate de înghețate pentru orice ocazie, de la o gustare pentru tine, la bucurii pentru întreaga familie!
Ținta noastră este să ne menținem o companie puternică, inovativă, adaptată cerințelor pieței, astfel încât să oferim clienților noștri produse de calitate.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...