Despre DERATON SRL

În aglomerările urbane de astăzi rozătoarele şi insectele cum ar fi şobolanii, şoarecii de casă, tânţarii muştele şi gândaci de bucătărie fac parte din cotidian.             

Disconfortul, epidemiile de boli infecţioase, defecţiunile la reţelele de electricitate şi canalizare şi deteriorarea mărfurilor din depozite sunt doar câteva dintre nenumăratele probleme cauzate de rozătoare şi insecte.        

Distrugerea rozătoarelor - deratizarea - elimină pericolul îmbolnăvirilor cauzate de microbi, bacili, viruşi şi paraziţi vehiculaţi de aceste mamifere.       

Disconfortul produs de insecte - ţânţari, purici, molii, gândaci sau furnici duce la scăderea randamentului în muncă şi îmbolnăviri cauzate de transmiterea unor microorganisme din mediu la om şi animale.         

În acest peisaj şi-au făcut apariţia firmele specializate în deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, sau într-un cuvânt DDD.        

DERATON este una dintre primele companii de profil din judeţul Timiş ocupând Locul I în Topul Firmelor în anul 2004 în domeniul ei de activitate şi  una dintre primele  firme din ţară.

Deraton s-a înfiinţat în anul 1991 când şi-a pornit activitatea cu doar 3 angajaţi pentru ca în prezent să ajungă la un număr de 54.  Conducerea companiei este asigurată de 3 asociaţi: un medic, un specialist DDD cu o experienţă de 40 de ani în domeniu şi o economistă.        

Deraton a început exclusiv cu activităţi de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, pornind de la clienţi mici şi de la o cifră de afaceri după primul an de funcţionare de 2 milioane de lei. În timp a câştigat încrederea beneficiarilor prin calitate serviciilor şi după 2 ani, în 1993 a început să încheie contracte cu cei mai importanţi clieţi mari din zonă. Astfel în 1995 cifra de afaceri a ajuns la aproape 100 de milioane de lei, în 2000 cifra de afaceri era deja de 2 miliarde de lei, iar în 2005 a ajuns la 29 de miliarde de lei.

Deraton oferă prin echipe calificate şi autorizate servicii de Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie şi Tratamente fitosanitare complexe.

Compania este specializată în acţiuni generale DDD pe domeniul public participând în decursul anilor la mai multe acţiuni similare organizate de adminstarţiile locale din diferite oraşe din ţară, precum Timişoara, Baia Mare, Reşiţa, Bistriţa, Oradea, Sinmartin, Buziaş, Moldova Nouă, Oraviţa, Lupeni, Giroc, Sânandrei, Jimbolia şi altele.

Pe lângă contractele cu primăriile amintite, DERATON a avut şi are încheiate contracte cu mai multe companii mari Iulius Mall, CC Terra, CC Kappa, Textila Lugoj, Scallini, Procter & Gamble, Retim Ecologic Service, Modatim, Bega Pam, Flextronic,Piete SA, Billa, Regia Autonomă de Transport Timişoara, Spitalul Judeţean Timişoara, Spitalul Municipal, Spitalul Jimbolia Scolile si gradinitele din Timisoara si altele.

Deratizare

Distrugerea rozatoarelor din instituția, societatea , proprietatea dumneavoastră, va elimina pericolul îmbolnăvirilor cauzate de microbi, bacili, viruși, paraziți vehiculați de aceste mamifere, șoareci, șobolani.

Dezinfecție

Societatea noastră execută operațiuni de dezinfecție în spitale, grădinițe, blocuri, alimentare, cantine, restaurante, hoteluri. 

Dezinsecție

Disconfortul produs de insecte (țânțari, muște, pureci, molii, gândaci, furnici etc.) duce la scăderea randamentului în muncă și îmbolnăviri cauzate de transmiterea unor microorganisme din mediu, cu ajutorul acestora, la om și animale țânțari, muște, molii, căpușe, furnici.

Tratamentel Fitosanitare

Acestea se pot face prin mijloace aeriene (helicopter) dar si prin mijloace terestre (ceata termica) cu aparatura performanta, pentru suprafete mici. 

 

 

 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...