Despre DENT-MEDICA SCM

Clinica stomatologica DENT MEDICA este un complex de cabinete si laboratoare specializate în medicina dentara, cu toate ramurile ei:  

- odontologie

- endodotie

- protetica dentara

- radiologie

- parodontologie

- implantologie

- ortodontie

- chirurgie orala

- cosmetica dentara

- laboratoare de protetica dentara.

Tratamentele stomatologice în toata complexitatea lor, inclusiv aplicare de implanturi dentare si endodontie sub microscop, se realizeaza în 16 cabinete. Lucrarile protetice fixe si mobile din diverse materiale precum: acrilat, aur, compozit, zirconiu, ceramica, sunt realizate în laboratoare proprii si în colaborare cu cele din strainatate.

Radiografiile retroalveloare si panoramice se realizeaza cu aparatura moderna, cu doze diminuate de radiatie. Toate acestea ne dau posibilitatea efectuarii unor prestatii medicale stomatologice de top, cu promtitudine si profesionalism, ceea ce genereaza pacienti multumiti.

Misiunea noastra

Prestarea unui act medical de calitate astfel încat pacientii sa beneficieze de un tratament la cele mai inalte standarde.

Valorile Dent Medica

Prioritatea noastra reprezinta:

1. Nevoia reala, obiectiva si indreptatita a pacientului.

2. Oferirea celor mai bune solutii de reabilitare.

3. Satisfactia finala a pacientilor nostri sa depaseasca asteptarile cu care s-au prezentat la noi.

Dezvoltarea continua profesionala a cadrelor medicale prin instruirea constanta si autodepasirea prin competenta si responsabilitate.

Standarde ridicate de calitate prin implementarea celor mai noi metode si tehnici de tratament, avand ca obiectiv excelenta si performanta in dreptul fiecarui pacient care intra in cabinetul nostru.

Dorim ca pacientul sa fie pe deplin multumit si cu un sentiment de siguranta si incredere ca a beneficiat de cele mai bune standarde ale actului medical si ca intr-adevar SUNTEM AICI PENTRU A-L FACE MAI FERICIT.

 

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...