Despre DECORIO PLUS SRL

Cine suntem

Suntem o companie 100 % romaneasca, fondata in 2005. Ne-am specializat in importul, productia, instalarea si distributia sistemelor complete de garduri pentru o gama foarte variata de aplicatii. Promovam solutii de imprejmuire profesionale, care respecta normele europene privind calitatea, siguranta si protectia la coroziune.

De ce noi:

Durabilitate
Durabilitatea este atu-ul principal al produselor noastre, care au o durata foarte mare de viata in conditii de mentenanta foarte redusa. Materialele componente sunt 100 % reciclabile.
Se folosesc doar oteluri de buna calitate, protejate la coroziune prin diverse metode: galvanizare electrostatica, galvanizare la cald, acoperire cu PVC sau o combinatie a acestor procedee.
Inainte de a fi puse in productie, solutiile speciale sunt testate la functionarea in conditii extreme in laboratoarele producatorilor.

Varietate
Gama de garduri DECORIO este foarte extinsa, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor unui spectru larg de aplicatii: de la imprejmuiri cu securitate redusa (agricultura, domeniul forestier) pana la cele cu securitate inalta (aeroporturi si baze militare) Avand in vedere specificul pietei romanesti, solutiile noastre incep cu gama economica si continua pana la produse personalizate, cu design deosebit. (ex. gabioane arhitecturale si combinatii ale acestora).
Cel mai nou furnizor pe care il reprezentam in Romania, TROAX Suedia, ofera solutii profesionale pentru protectia liniilor de asamblare si a robotilor industriali, pentru compartimentarea depozitelor si spatiilor industriale.

Experienta
De-a lungul celor 14 ani de activitate am crescut ca echipa si ne-am perfectionat abilitatile. Datorita numarului mare de proiecte si a diversitatii lor, personalul nostru este in masura sa ofere consultanta in alegerea produselor si la montaj astfel incat sa faceti achizitia perfecta pentru proiectul Dvs.

Logistica
Furnizorii nostrii europeni ne asigura training si sprijin pentru fiecare gama de produse. Experienta lor indelungata, de peste 50 ani, este foarte valoroasa pentru noi si pentru clientii nostri.
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...