Despre DAC MEDIA ADVERTISING SRL

Dac Media începe - ca orice fantastică poveste - cu ”a fost odată”, undeva, cândva,  în prima jumătate a anului de criză mondială  - 2009. Fondatorii săi - niște tineri creativi (pe cât de naivi pe atât de inovativi), hotărâți să reinventeze domenii ce păreau compromise definitiv în superficial și/sau ignoranță.

Și au urmat ani în care au dovedit că pot construi producții media de calitate, că pot însufleți narațiuni profunde despre oameni simpli, dar incredibili. Și au urmat clipe în care au pierdut, poate, șanse de a deveni mai valoroși, tocmai refuzând a se pierde în nonvaloare. Au clădit puțin câte puțin, însă, bazându-se pe principii. Și au construit un proiect pentru care au visat, au căzut, s-au ridicat.

Până la finele lui 2017, Dac Media a însemnat un amplu proces de creație audio - video bazat, în primul rând, pe capacitatea creativă a unor oameni nonconformiști. Ideile copywriter-ilor, viziunea art directorilor, imaginația debordantă a videografilor, a compozitorilor și a muzicienilor săi nu au eșuat nicio clipă. Din contră, au strălucit în cadrul oricăror provocări.

Din 2018, Dac Media își conturează o nouă strategie. Creativii săi primesc puteri sporite, acestora alocându-li-se ”arme” de calibru  greu. Echipamente de specialitate de ultimă generație și un spațiu de producție perfect adaptat celor mai exigente cerințe. Cu aceste atuuri, Dac Media își extinde activitatea și duce rezultatul muncii de echipă la un alt nivel.

Să livreze produse creative care aduc zâmbete, iar acolo unde nu se poate zâmbi, să creeze atmosfera prielnică pentru zâmbet. În acest scop, fiecare dintre profesioniștii Dac Media are o contribuție valoroasă în următoarele departamente:

Producție și post-producție video

VFX, animație și grafică

Studio de producție audio

Fotografie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...