Despre CONFMETAL KAV SRL

CONFMETAL KAV a fost infiintata in anul 2005. In prezent, activitatea firmei se desfasoara in domeniul constructiilor, modernizari pentru constructiile existente, extinderi cladiri, confectii metalice si constructii metalice.
Activitatea CONFMETAL KAV este guvernata de calitate, profesionalism si incredere. Aceste calitati sunt bine cunoscute si de clientii nostri cei mai importanti, fapt ce explica si relatiile existente intre acestia si firma noastra.
Politica CONFMETAL KAV este de a furniza servicii de calitate, pentru satisfacerea necesitatilor clientilor, in conditiile respectarii cerintelor legale, a altor cerinte, inclusiv a celor referitoare la mediul inconjurator si siguranta in munca. Pentru a pune in practica aceasta politica, conducerea CONFMETAL KAV a hotarat imbunatatirea sistemului integrat de management, in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2015; SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008.
Obiectivele principale ale organizatiei noastre sunt urmatoarele: furnizarea catre beneficiarii nostri a unor de constructii de calitate superioara, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei acestora; prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a constructiilor, ceea ce va conferi incredere clientilor si va aduce benificii organizatiei si angajatilor; instruirea si motivarea angajatilor pentru imbunatatirea continua a performantelor profesionale si realizarea unei culturi a societatii in ceea ce priveste calitatea, mediul si securitatea muncii; protejarea salariatilor prin reducerea pericolelor de accidentare si imbolnavire profesionala; imbunatatirea continua a sistemului de management integrat.

Servicii

Va oferim toata gama de servicii in domeniul constructiilor, printre care amintim urmatoarele operatiuni:
* Expertiza, Proiectare, Consultanta si asistenta tehnica + obtinerea documentatiei in cadru legal
* Consultanta si concept design interior
* Constructii civile la "rosu" si la cheie cu sau fara materialele clientului
* Constructii din lemn (case, cabane, mansardari)
* Constructii si structuri metalice (fier forjat si/sau torsionat, otel, inox)
* Constructii industriale si agricole
* Constructii hidrotehnice
* Lucrari de geniu
* Demolari, restaurari si modernizari
* Retele de alimentare cu apa si canalizari
* Confectii metalice la comanda
* Servicii confectii metalice: debitat, gaurit materiale si profile metalice

Prin incheierea unui contract cu firma noastra, aveti garantia respectarii proiectului, a calitatii, precum si o estimare exacta a cheltuielilor.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...