Despre COMPORSA SRL

S.C. COMPORSA S.R.L. oferă servicii de calitate în domeniul forajelor. Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, gama de servicii oferite este foarte largă: foraje pentru apă, foraje pompe de căldură, foraje de epuisment, foraje control mediu, piloți forați și multe alte tipuri de foraje. De asemenea, montăm sisteme de pompare, cămine de vizitare, sisteme de tratare a apei, executăm denisipări, investigăm puțuri și oferim suport în ceea ce privește autorizarea forajelor. Datorită seriozității cu care firma tratează fiecare comandă, datorită respectării termenelor de execuție, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai bună calitate, într-un cuvânt a accentului care se pune pe calitatea lucrărilor, firma noastră și-a câștigat un renume atât în partea de vest a României cât și pretutindeni în țară. Lucrările se execută pe teritoriul României.

SERVICIILE NOASTRE

 

Foraje apa

 

Cu siguranta excelam la acest capitol. Dovada stau miile de foraje realizate si de clienti multumiti.

Foraje geotermie

 

Un domeniu in care am executat aproximativ 800 de foraje in ultimii ani.

Alte tipuri de foraje

 

Forajele de epuisment, forajele de control mediu sau piloti forati sunt cateva din celelalte tipuri de foraje pe care le executam.

 

Investigari, denisipari

 

Investigam video sau prin masuratori geofizice. De asemenea, denisipam sau aducem imbunatatiri forajelor cu probleme

Sisteme de pompare

 

Oamenii nostrii sunt calificati pentru a-ti oferi cele mai bune variante de a exploata forajul. Colaboram cu producatori de pompe de inalta clasa, cum ar fi Grundfos sau Pedrollo.

Documentatie in vederea autorizarii

 

Apeleaza la noi, pentru a realiza proiectul in vederea autorizarii forajului

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...