Despre CLEAN MAX COM SRL

Max Clean Com Bacău oferă servicii de curăţenie profesională la cerere (ocazional) sau pe bază de abonament zilnic, săptămânal sau lunar.

Personalul are experienţa a 10 ani de activitate în condiţiile exigenţelor din străinătate. Produsele folosite sunt importate direct din Italia şi sunt conforme cu standardele europene.

Calculul tarifelor de curăţenie se face diferenţiat în funcţie de mărimea şi tipul suprafeţelor, precum şi frecvenţa lucrării.

Servicii de curăţenie

Max Clean Com oferă mai multe tipuri de servicii de curăţenie profesională

Curăţenie de întreţinere

Efectuată zilnic sau săptămânal, curăţenia de întreţinere reprezintă un factor de protecţie pentru sănătatea familiei sau a clienţilor şi angajaţilor, cât şi o investiţie în imaginea personală sau a firmei dumneavoastră.

Curăţenie după constructor

Acest tip de curăţenie, necesar în urma renovărilor sau a preluării construcţiilor noi, necesită întreprinderea unor acţiuni caracteristice şi folosirea unor echipamente şi produse de curăţat specifice, în lipsa cărora efortul de a curăţa devine ineficient.

Curăţare mochete şi tapiţerii

Tehnologia de spălare cu injecţie-extracţie este indicată pentru curăţarea diferitelor tipuri de tapiţerii folosind un aspirator special, iar în cazul mochetelor foarte murdare, acestea se freacă mai întâi cu un aparat monodisc.

Abonament curăţenie

Acasă sau la birou puteţi beneficia de reduceri substanţiale faţă de intervenţiile la cerere, în baza unui abonament de curăţenie personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...