Despre CDI EVENTS SRL

Despre noi

Vrei să oferi confort invitaților tăi, indiferent de locație și să le asiguri servicii de lux, la nivelul celor dintr-un restaurant de 5 stele?

Noi suntem soluția!

Dorești un eveniment în inima pădurii, pe malul unui izvor cristalin, într-o livadă de cireși?

Noi suntem acolo, cu toalete de lux, parfumate, curate și frumoase, iar geografia nu mai contează pentru tine!

Vă vom uimi invitații prin calitatea toaletelor noastre care le oferă intimitatea de care au nevoie. Orice eveniment care conteaza pentru voi, contează și pentru noi, fie că e nuntă, botez, conferință sau orice fel de sărbatoare, mai mică sau mai mare.

Vă stăm la dispoziție cu toalete de lux!

Tipuri de toalete de lux

Noi asigurăm toalete ecologice de lux prin care vei putea asigura condiții de 5 stele oriunde vei dori. Poți merge într-o poiana la munte, la câmpie, în mijlocul pădurii sau într-un sat izolat de lume. Noi suntem alături de tine în organizarea evenimentului tău și aducem acolo cele mai elegante și frumoase toalete de lux.

Practic, condițiile de top din marile orașe vor fi create oriunde dorești să ai parte de ele. Toți cei care vor folosi aceste toalete se vor declară impresionați de ele.

Atât designul exterior, cât și cel interior se ridică la înălțimea exigențelor oricui, toaletele noastre de lux fiind dotate cu absolut tot ce trebuie pentru un confort sporit în interior.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...