Despre CASE CĂLDUROASE SRL

Constructor de case calduroase, pe structura de lemn, in sistem american. Case de calitate construite cu atentie si responsabilitate.

Rapiditate

Casele noastre se executa in fabrica, montajul pe santier durand doar cateva zile. Finisajele mai dureaza 2-3 saptamani, in functie de ceea ce alegi.

Seriozitate

Respectam constructia pe care o realizam. Fiecare detaliu este important, fiecare surub sau cui dintr-o casa are rolul lui si trebuie tratat cu maxima seriozitate.

 Experienta

Am construit multe case, in tara si strainatate, cu multiple variante de finisare, izolare si diverse sisteme de incalzire.

Curatenie

Santierul ramane curat, nu generam deseuri, ambalaje sau resturi. Protejam locul unde construim.

Transparenta

Stii inca din faza de contractare exact ce primesti pentru banii platiti. Vei stii ce materiale folosim, cum le punem in opera si vei avea un proiect detaliat de executie pe baza caruia sa urmaresti daca ne tinem de cuvant.

Proiecte multiple

Gasesti in sectiunea Casele Noastre multe proiecte. Daca totusi nici unul nu este pe placul tau, putem realiza proiectul visat de tine sau putem realiza un proiect impreuna.

Materiale de calitate

Folosim doar materiale de cea mai buna calitate, cu certificare europeana. Variantele de izolare includ si materiale ecologice care lasa casa sa ”respire”.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...