Despre CARP CONSTRUCT ACOPERIȘURI SRL

Carp construct Acoperisuri se numara printre singurele firme atestate de catre marii producatori de invelitori premium pentru comercializarea si montarea produselor.

Carp Construct Acoperisuri a luat fiinta in anul 2007, avand pana in acel moment acumulata o experienta in montaj de peste 5 ani. Dovedind maxima seriozitate si perseverenta , am putut astfel mari aria de lucru, dezvoltandu-ne la nivel national, cat si in afara granitei, raportandu-ne atat la persoane fizice cat si juridice.

Din anul 2008, Carp Construct Acoperisuri s-a axat si pe comercializarea produselor profesionale pentru acoperisuri din tigla metalica, in anul 2011 ajungand sa distribuim tigla din ceramica si beton. Mentinand standardul inalt de calitate, am beneficiat mereu de recomandarea clientilor satisfacuti, astfel largindu-se portofoliul clientilor din recomandari, la circa 80%.

Ramanem pe deplin increzatori, ca atata timp cat societatea noastra pastreaza nivelul ridicat al serviciilor si materialelor de calitate, ne vom bucura de un real succes. Serviciile pe care le oferim clientilor nostri, sunt efectuate de personal calificat, avand la baza diplome in domeniu si specializari, atat in tara, cat si in strainatate; dar si a implicarii totale a liderului echipei (insusi administratorul firmei) care monitorizeaza mersul bunei lucrari spre satisfacerea clientilor.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...