Despre BORCEA SA- HOTEL CĂLĂRAȘI

Hotel Călăraşi este situat în centrul economic si administrativ al municipiului oraşului Călăraşi. În jurul său se află Consiliul Judeţean, Prefectura, Primăria, Casa de Cultură, Hotel Călăraşi este o locaţie poziţionată ultra-central care garantează servicii de cazare şi masa de 3*. Turiştii sunt trataţi foarte atent prin grija şi profesionalismul personalului angajat începând de la recepţii, cazare, restaurant şi alte servicii.

Hotel Călăraşi dispune de 8 camere single, 90 camere duble din care 24 cu pat matrimonial, 10 apartamente cu o frumoasă panorama spre braţul Borcea (al fluviului Dunărea) sau centrul oraşului Călăraşi, precum si de o sală de conferinţă, cu o capacitate de până la 50 persoane, echipată pentru traininguri, seminarii, conferinţe, un restaurant si un salon pentru servirea mesei si organizarea unor evenimente festive si o cofetarie, cu cele mai alese sortimente de prajituri.

Hotel Calarasi organizează:

Excursii în oraș și călătorii la cerere

Aveți posibilitatea de a participa la tot felul de evenimente care au loc in orașul Călărași;

Transfer la aeroport

Hotelul nostru oferă transfer la sau dinspre aeroport cu mașina hotelului cu următoarul tarif :

85 EURO – aeroport Otopeni

70 EURO – aeroport Băneasa

Oaspeții sunt bineveniți la recepția hotelului, într-un cadru plăcut și muzică discrenta de relaxare, întâmpinați de personalul nostru cu înaltă calificare, gata pentru a fi de ajutor și asistență oricând în timpul zilei sau noptea.

Veți beneficia de servicii de înaltă calitate, de la fax, telefon internațional, rent-a-car și room service pentru organizarea de conferințe și evenimente private. Satisfacția clienților noștri este scopul nostru iar succesul este un rezultat al serviciilor de prima clasă.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...