BALTA FERMECATĂ SRL - PESCĂRIA HAN MOROŞAN
Campulung la Tisa
Despre BALTA FERMECATĂ SRL - PESCĂRIA HAN MOROŞAN

Han Moroșan

MARAMUREȘ

Pescăria Han Moroșan s-a născut din dorinţa familiei noastre de a oferi o atmosferă plăcută şi primitoare turiştilor și persoanelor care vin să viziteze Maramureșul. Astfel, facem tot ce ne stă în putere pentru a vă oferi o şedere cât mai familială şi cât mai convivială, care să vă convingă să reveniţi cu plăcere de fiecare dată la noi.

Zonă Pitorească

MARAMUREȘ

Într-o oază de verdeață și un peisaj de poveste Pescăria Han Moroșan este situat în Maramureșul Istoric între localitatea Câmpulung la Tisa și localitatea Săpânța la doar 12 km de Sighetu Marmației, într-un decor de vis unde vă oferim restaurant tradițional, sală de nunți și pescărie.

Vă oferim

Organizare Evenimente

Avem locuri atît pentru nunți mari, cât și pentru nunți mai mici, pentru că sala este gândită în așa fel încât să arate bine, indiferent de numărul de persoane prezente. Nunțile deja organizate aici au lăsat în urmă amintiri superbe și au facut o mulțime de tineri fericiți.

Evenimente Speciale

Aflată într-o zonă pitorească, dar cu uşor acces auto, Pescăria Han Moroșan  vă invită să petreceți o experienţă autentic moroşenească, fie că alegeţi să vă recreaţi câteva zile, fie că doriţi să petreceţi cu mâncare tradiţională, horincă, vin şi voie bună la restaurantul pensiunii. Pescăria Han Moroșan vă oferă pe lângă restaurant cu muzică live, petreceri tematice, drumeţii, pescuit şi multe altele.Tot ce vrem este să avem de toate, pe placul tuturor.

Restaurant Han Moroșan

Preparatele pe care puteți să le serviți la noi sunt atât cele tradiționale, maramureșene, cât și specialități din bucătăria internațională. Nici barul nu este mai prejos, aveți la dispoziție, aici, băuturi de toate felurile, tradiționale, locale și fineturi internaționale.

Lac de Pescuit

Dacă sunteți novice în arta pescuitului și sunteți tentat să încercați ceva nou Pescăria Han Moroșan reprezintă alegerea ideală. Lacul nostru este  nu numai lac pentru pescuit sportiv, așteptăm numai pescari cu experiență, care consideră important integritatea peștilor. Puteți opta pentru unul dintre cele două regimuri de pescuit, în funcție de preferințe: prinde și reține sau prinde și eliberează. Lacul este populat cu specii de pești, precum: crap, amur, caras, știucă, biban,etc.

Mini Zoo

Dragi prieteni ai animalelor, doriți să vedeti fotografiați animalele? La noi o puteți face. Libere în țarcuri, voliere și cotețe, vă așteaptă specii cum ar fi iepurași, rățuște, gâște, găini, bibilici, fazani, păuni, porumbei, prepelițe, porcușori de Guineea, capre etc.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...