Despre AXATEL SERVICE SRL

Infiintata in anul 2004, cu capital privat integral romanesc, Axatel Service s-a specializat pe conceptia si producerea de echipamente pentru protectia civila, oferind clientilor sai produse si servicii care sa asigure un spor de siguranta comunitatii. Prin cunostintele si abilitatile sale, compania tinteste ca dupa vanzarea produselor sa construiasca cu clientul un parteneriat pe termen lung, bazat pe profesionalism si incredere.

Am dezvoltat echipamentele respectand legislatia romaneasca specifica in care se prevede ca echipamentele sa fie interconectate intr-o structura piramidala avand in varf dispeceratul permanent din centrul operational national, urmand centrele operationale regionale, apoi centrele operationale judetene. La baza piramidei se afla comitetele locale pentru situatii de urgenta activate provizoriu in urma informatiilor privind iminenta unei astfel de situatii, astfel ca in cazul unor evenimente neprevazute, in lipsa interconectarii cu dispeceratele permanente, oportunitatea avertizarii comunitatilor ar avea de suferit.

Echipa Axatel Service asigura studii de audibilitate, solutii si proiecte tehnice, echipamente de centralizare si avertizare alarmare, solutii pentru integrarea echipamentelor existente, punerea in functiune a produselor si mentenanta.

Din portofoliul de clienti enumeram: Arcelor Mittal Galati, Azomures, Lukoil, Romoil, Conpet, Lafarge Ciment, Rompetrol Downstream, Institutul Cercetari Nucleare Pitesti, Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Galati, Primaria Municipiului Campia Turzii, Primaria Municipiului Targu Jiu, Primaria Municipiului Arad, Primaria Municipiului Brasov, Primaria Municipiului Ploiesti, Primaria Municipiului Roman, Primaria Municipiului Campina, Primaria Municipiului Turda, Primaria Municipiului Tecuci, Primaria Municipiului Curtea de Arges, Primaria Municipiului Campulung Muscel, Primaria Municipiului Bailesti, Primaria Municipiului Medgidia, Primaria Orasului Mioveni, Primaria Orasului Ianca, Primaria Orasului Videle, Consiliul Judetean Arad, Consiliul Judetean Brasov, Consiliul Judetean Covasna, Consiliul Judetean Constanta, Consiliul Judetean Caras Severin, Consiliul Judetean Dambovita, Consiliul Judetean Gorj, Consiliul Judetean Mures, Consiliul Judetean Timis, Consiliul Judetean Tulcea.

 

Produsele noastre:

sirene-electronice

 

 

Producem trei categorii de echipamente ce pot fi interconectate in sistemul integrat:

Prima categorie asigura comanda centralizata a vechilor sirene de alarmare publica cu motor electric. Prin inlocuirea vechiului cofret cu un cofret inteligent, “batrana” sirena poate fi monitorizata de la distanta intervenindu-se oportun in cazul unor defecte, poate fi activata sau oprita o secventa de alarmare publica printr-un click, pot fi montati diversi senzori meteorologici sau de alt tip care transmit informatii in sistem etc.

Cofret inteligent pentru sirena electrica:

uts-m2

A doua categorie de echipamente o constituie sirenele electronice pentru alarmare publica. Intr-o descriere simplificata sunt difuzoare de mare putere actionate de amplificatoare audio alimentate din baterii de acumulatori. Retelele publice de alimentare cu energie electrica au rolul de a mentine in stare incarcata acumulatorii, dand posibilitatea functionarii dupa caderea alimentarii din reteaua publica, cel putin 7 zile conform legislatiei romanesti. Cresterea independentei fata de reteaua publica se poate face prin montarea de panouri solare.

Sirena electronica pentru alarmare si avertizare publica:

uts1200.1(760x800)

 

A treia categorie de produse sunt centralele de instiintare si avertizare-alarmare. Ele sunt noduri de retea pentru nivelurile superioare si concentratoare pentru unitatile terminale ale retelei aflate la nivelurile de la baza piramidei sistemului integrat.

Centralele asigura interfata cu utilizatorul si pot comunica cu unitatile terminale sirene electronice sau electrice prin patru medii de comunicatie: retele de calculatoare TCP/IP, telefonie mobila GSM, circuite telefonice analogice dedicate si canale radio dedicate.

Centrala de instiintare si avertizare alarmare:

centrala_alarmare.800

 

  • Produsele Axatel respecta specificatiile tehnice actuale si corespund legislatiei in vigoare in ceea ce priveste alarmarea in sistem centralizat (integrat).
  •  

 

 

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...