Despre ASOCIAŢIA E-CIVIS

RoboHub - Educație digitală pentru #altViitor

Cursuri de robotică (învățare prin joacă)

RoboHub este un proiect al Asociației E-Civis lansat în anul 2018 în cadrul proiectului #altViitor prin care Microsoft Romania a susținut #educatiadigitala în România.

Misiunea organizației E-Civis este de a promova valorile democratice la nivel național și internațional, în special prin intermediul noilor tehnologii.

RoboHub este un spațiu de promovare a programării și a roboticii și se adresează tuturor celor care doresc să învețe, de la 6-7 ani și fără limită superioară de vârstă.

Copii învață distrându-se cu o serie de roboți, de la cel mai mic robot programabil din lume până la Arduino și brațe robotice. Roboții pe care îi folosim sunt: Ozobot, Micro: Bit, Edison, OhBot și brațul robotic Dobot.
Lucrăm și cu Minecraft Education Edition pentru a le explica copiilor despre Inteligența Artificială și cu RPA (Robotic Process Automation) pentru a-i învăța și despre roboții software.
Copii au de asemenea ocazia să cunoască si să interacționeze cu gașca noastră de roboți: N33-COO, 3-L3-NA, AM-3-L1A și 3-5CU!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...