Despre AS METAL COM SRL

Acum mai bine de 25 de ani Constantin si Gheorghe Apostol fondeaza firma AS METAL COM SRL sub numele de JETTOURS SERVICII SRL. Aceasta societate a desfasurat activitati de consulting in domeniul industriei metalurgice si comertului cu produse metalurgice, in special neferoase. In anul 2000 a fost achizitionat actualul sit industrial situat in zona de sud a Bucurestiului si s-a demarat activitatea de productie in domeniul reciclarii deseurilor metalice.

Incepand cu anul 2010, AS METAL a devenit o prezenta semnificativa pe piata nationala si regionala cu parteneriate comerciale in sectorul industriei auto, electrocasnicelor precum si in sectorul siderurgic.

Performanta la care am ajuns astazi este transformarea a circa 2000 tone/luna de deseuri preponderent din aluminiu in materii prime secundare. Producem astazi circa 17000 tone/an de aliaje din aluminiu secundar turnate in lingouri si semisfere precum si circa 2000 tone/an de materii prime secundare din aluminiu si fier in conformitate cu Regulamentul 333/2011.

Portofoliul de produse include o gama larga de aliaje din aluminiu secundar turnate in lingouri si materii prime secundare din aluminiu (end-of-waste) la un inalt standard de calitate.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...