produse de calitate, la prețuri corecte
ARTERIMPEX SRL
Gheorgheni
Despre ARTERIMPEX SRL

Societatea Arterimpex S.R.L. s-a constituit în anul 1994, în Gheorgheni, jud. Harghita, cu capital 100% privat.

În anul 2003, societatea a achiziționat abatorul și fabrica de prelucrare a cărnii din Gheorgheni, continuând activitatea acesteia din urmă. Condițiile de infrastructură din acea perioadă au limitat însă dezvoltarea firmei.

În anul 2008, după o investiție de peste 5 milioane de euro, finanțată din fonduri europene, capacitatea de producție a fabricii a crescut la 15 tone/zi. Suprafața unității de producție a ajuns la circa 2400 m2, iar fabrica a fost dotată cu utilaje de prelucrare a cărnii de ultimă generație.

În anii 2017-2018, societatea a investit alte 2,2 milioane de euro, pentru modernizarea fabricii, achiziționarea de noi utilaje de prelucrarea cărnii și reînnoirea sectorului de produse crud-uscate.

În anul 2019, am obținut o nouă finanțare din fonduri europene, pentru implementarea unui proiect în valoare totală de 2,5 milioane de euro, prin care suprafața destinată producției a crescut cu 2000 de m2, iar fabrica a achiziționat noi utilaje de ultimă generație.

În același an 2019, societatea a ajuns să aibă un număr de 325 de angajați, livrând produse către circa 1900 de parteneri comerciali și având 22 de magazine de prezentare proprii. Produsele firmei noastre pot fi regăsite în magazinele Kaufland din Transilvania, fiind exportate în același timp, în cantități semnificative, în țări precum Ungaria și Italia.

Comercializarea celor peste 180 de produse ale fabricii se face sub numele mărcilor ”Benedek” și ”Gastro Food”.

 

 

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...