Despre AMI CONSULT SRL

SOCIETATE PRIVATA DE CONSULTANTA ÎN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII ÎN MUNCA

S.C. AMI CONSULT S.R.L., societate înfiintata în anul 2006, cu activitate în Bucuresti si în judetele Sibiu, Alba si Ilfov, ofera consultanta în domeniul relatiilor de munca si al securitatii si sanatatii în munca, acoperind toate tipurile de activitati. Prin personal calificat, cu experienta, responsabil si competent, va oferim servicii de cea mai buna calitate. Oferta noastra cuprinde propuneri, solutii optime si viabile pentru afacerea dumneavoastra în vederea îmbunatatirii conditiilor de lucru ale salariatilor dumneavoastra si evitarii accidentelor de munca si a îmbolnavirilor profesionale.

Daca societatea dumneavoastra are sau va avea angajati, atunci noi va usuram alinierea la legislatia actuala privind relatiile de munca, sanatatea si securitatea în munca în România. Va invitam sa faceti o evaluare a pozitiei societatii pe care o conduceti fata de prevederile Legii nr.53/2003-Codul Muncii, ale Legii 319/2006, Legea securitatii si sanatatii în munca si ale celorlalte reglementari în domeniu.

S.C. AMI CONSULT S.R.L. va ajuta sa identificati problemele afacerii dumneavoastra din acest punct de vedere. Tarifele pe care le practicam sunt negociabile, lasând deschisa calea unei colaborari permanente.

Servicii

RELATII DE MUNCA

Consultanta de specialitate (Consultanta Relatii de Munca).

Ultimele modificari legislative (Relatii de Munca).

SECURITATE SI SANATATE ÎN MUNCA

Consultanta de specialitate (Consultanta Securitate si Sanatate in Munca).

Ultimele modificari legislative (Securitate si Sanatate in Munca).

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...