Despre AMBACART GRUP SRL

Cine suntem?

Compania Ambacart Grup vine pe piaţa cartonului ondulat cu tehnologie din Spania pentru a produce un ambalaj ieftin în speranţa unui mediu mai curat.

Societatea S.C. AMBACART GRUP S.R.L. s-a înfinţat în anul 2006, sub denumirea “S.C. ULTIV COMCONS S.R.L.”, având ca activitate construcții civile și de geniu. Ideea de a schimba domeniul de activitate a venit în momentul în care fabrica de carton din Spania, la care a lucrat unul dintre asociați timp de 4 ani, s-a închis. Astfel asociații au hotărât sa cumpăram linia tehnologică de producție carton şi utilajele de confectionat cutii din carton (sloter, masină de biguit, masină de cusut, maşină de legat baxuri de cutii) existente în Spania. După achiziționarea acestei linii de producție şi a utilajelor de confecţionat cutii din carton s-a achiziționat și o hală de 1200 m2 cu toate utilitățile în localitatea Cicârlău. După ce s-a montat linia tehnologică, în luna februarie 2009, a început producția efectivă de carton şi de cutii.

Produsele noastre

Oferim diverse soluţii de ambalare şi protejare pentru produsele dumneavoastră prin producţia de carton ondulat tip armonică şi ambalaje imprimate.

Ne găsiţi în BAIA MARE, Maramureş (România)
Localitatea Cicârlău, Strada Vii, nr. 153, HALA 1, AMBACART GRUP S.R.L.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...