Despre AGRI-ALIANTA

Agri Alianta este dealer autorizat in Romania pentru produsele Echipele mobile de service din cele 6 filiale din tara va stau permanent la dispozitie cu asistenta tehnica pe toate durata de exploatare a masinilor si utilajelor si aprovizionare prompta cu piese de schimb.

Din 2008, AGRI-ALIANTA este distribuitor al produselor Kubota in Romania.

Infiintat in 1890 de catre dl Goshiro Kubota, grupul japonez Kubota este astazi unul dintre liderii mondiali in productia de masini si echipamente pentru agricultura. Cu peste 40.000 angajati si 90 de birouri in lume, Kubota distribuie produsele sale in peste 110 tari.

Pentru Kubota, directiile prioritare de dezvoltare sunt calitatea si inovatia, investind anual peste 350.000.000 Euro in cercetare si dezvoltare. De exemplu, in 2016, Kubota a depus 7.323 patente. Astazi, Kubota produce anual aproximativ 900.000 motoare care sunt folosite atat pe tractoarele Kubota, cat si pe alte marci consacrate, 160.000 de tractoare si 60.000 de combine pentru orez, insa pe langa acestea compania detine si un portofoliu diversificat de produse dedicate altor industrii, inclusiv: sisteme de filtrare a apei la nivel de oras, irigatii, conducte, acoperisuri, constructii civile si valve subterane mari.

Prin achizitiile sale, Kubota a devenit liderul industriei in domeniul compatibilitatilor ISOBUS. Tehnologia ISOBUS, impreuna cu solutiile pentru agricultura de precizie si sistemul de ghidare automata cresc eficienta lucrarilor, scazand in acelasi timp costurile si timpul de lucru. Kubota este un pionier in agricultura de precizie.

Produse
Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...