CÂNTAREDIGITALE SRL
Miercurea-Ciuc
Cântare pentru camioane

    Sistemul de cântărire statică pentru camioane construcție mixtă (structură metalică + cale de rulare din beton), corespunde cerințelor Directivei 2009/23/CE                   transpusă de HG 617/2003 privind introducerea pe piață și punerea în funcțiune a aparatelor de cântărit cu funcționare neautomată.

           Sistemul de cântărire constructie mixtă (structură metalică + cale de rulare din beton) pentru camioane este compus din:

  1. Platforma tip cuvă metalică cu armătură din fier-beton și cofraj inferior din tablă

  2. Celule de cântărire

  3. Cutie de conexiuni

  4. Cablu indicator de greutate

  5. Indicator de greutate

  6. PC+ imprimantă la cerere

  7. Software cântărire la cerere

  Platforma metalică se sprijină pe celulele de cântărire. Celulele de cântărire se conectează în cutie de conexiuni, care insumează semnalul de la acestea și îl transmite printr-un cablu special la indicatorul de greutate. Indicatorul de greutate afișează greutatea și prin intermediul unei interfețe de comunicație (interfața serială în general) este conectat la un PC ce are instalat software de cântărire. Prin intermediul unei imprimante, este tipărit tichetul de cântar.Platforma de cântărire este compusă din beton și structură metalică cu diverse dimensiuni, fiind posibilă realizarea oricărei lungimi de cântar între 8 m si 24 m.

Pentru detalii referitoare la ofertă, nu ezitați să ne contactați.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...