TOTAL BUSINESS LAND SRL
Alba Iulia
Cadastru și Topografie
Cadastru și Carte Funciară
Proprietatea ta trebuie înregistrată corect în registrul Carții Funciare? Ai proprietăți care se suprapun cu ale vecinilor? Vrei să faci o unificare, dezmembrare, clarificare cadastrală? Vrei ca proprietățile tale să fie actualizate corect și la zi în registrul Carții Funciare?
Topografie și geodezie
Sunteți un actor public sau privat și aspirați să realizați proiecte noi și îndrăznețe în comunitățile dumneavoastră sau să vă creșteți afacerile construind o nouă unitate de producție. Atunci când proiectați realizarea unei investiții, vă propuneți să demolați, să edificați o construcție nouă, să modificați limitele unui imobil, să schimbați categoria de folosință iar imobilul (teren cu/fără construcţie) nu este înscris în cartea funciară veți avea nevoie de o documentație cadastrală, de înscrierea imobilelor în cărțile funciare, stabilirea localizării proprietății, a suprafețelor reale ale terenurilor și ale construcțiilor existente.
Cadastru general si sistematic
Vrei să ai un inventar corect și complet al terenurilor din cadrul UAT-ului? Vrei să știi cine sunt titularii drepturilor reale?
Asistăm administrațiile publice locale pentru a realiza inventarul complet al domeniului public și privat, cu toate componentele acestuia.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...