PRIMĂRIA PROVIŢA DE SUS
Provita de Sus
Viziune de Primar 2020-2024: Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan, primarul comunei Provița de Sus județul Prahova

1. Ghidul primăriilor Care credeți că sunt principalii factori care au contribuit la realegerea dumneavoastră ca primar?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Dupa părerea mea , principalii factori care au contribuit sunt seriozitatea, tenacitatea, dorința de realizare și finalizarea tuturor proiectelor , capacitatea de a întelege nevoile și solicitările consătenilor mei.
2. G.P. Care considerați că a fost cea mai importanta realizare a dumneavoastră ca primar în mandatul anterior?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Având in vedere faptul ca a fost primul meu mandat, cea mai mare realizare din punctual meu de vedere, a fost apropierea de consăteni, puntea de legătură pe care mi-am format-o cu ei, pe baza de informații, solicitări și dorința de a ajuta și sprijini necesitățile acestora în funcție de posbilități.
3. G.P. Ce proiecte v-ați propus pentru următorii patru ani de mandat?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Ca și proiecte pentru următorii ani ar fi: înființare rețea apă + canal Provița de Sus, extindere rețea gaze naturale , asfaltarea tuturor drumurilor , finalizarea proiectului “CENTRUL SOCIAL DE ZI”., consolidarea , modernizarea și dotarea Școlii Generale Mitropolit Pimen Georgescu , achiziție microbuz școlar , atragerea de investitori în localitate în vederea creșterii numărului de locuri de muncă.
4. G.P. Care credeţi că vor fi principalele provocări / obstacole în calea realizării acestora?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Bineințeles că provocările sunt multe și la tot pasul, dar satisfacția este atunci când le depășești și duci până la final planurile propuse. Indiferent de obstacole și provocări îmi doresc ca activitățile să se desfășoare într-o bună organizare și armonie pentru ca totul să iasă ca la carte.
5. G.P. Ce surse de finanțare plănuiti să accesați pentru proiectele pe care le aveți în  plan?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Ca și surse de finanțare putem aminti: Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 , Programul Operațional Competitivitate (POC), Programul Operațional Capital Uman (POCU), dar și Compania Nationala de Investitii S.A (CNI).
6. G.P. Cum vă propuneți să atrageți noi investiții în comunitate?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
La baza atragerii de noi investiții în comunitate stau experiența deja acumulată în primul mandat și punerea în aplicare a tuturor mijloacelor învățate de-a lungul anilor trecuți.
7. G.P. Care din proiectele pe care vă propuneți să le finalizați sunt proiecte începute în mandatul trecut?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
O parte din proiectele deja începute sunt legate de asfaltarea tuturor drumurilor și finalizarea proiectului “CENTRUL SOCIAL DE ZI”.
8. G.P. Care sunt inițiativele pe care vă doriți să le începeți în acest nou mandat?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Inițiativele cu care plec la drum sunt hotărârea , perseverenta, tăria și ambiția de a finaliza tot ce mi-am propus și a dovedi că , acest nou mandat a fost câștigat doar pentru a duce la bun sfârșit proiectele deja începute și a demara altele noi.
9. G.P. Care sunt principalele învățăminte din mandatul trecut cu care începeți acest nou mandat?
Movileanu Tarcisius-Ovidiu-Ioan
Învățăminte ar fi mult spus, dat fiind ca experiența de viață este una largă, chiar dacă nu neaparat pe probleme administrative, însă ce pot spune este ca, fiind "coordonatorul" unei comune întregi am putut realiza ca fiecare persoana este diferită, are moduri de gândire diferite și că nu există niciodată un mod de a mulțumi pe toată lumea, dar mereu va exista o cale de mijloc.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...