Produse de curățenie pentru businessul tău și pentru familia ta
SINTROM SRL
Bacau
Sintrom oferă GRATUIT tuturor primăriilor din România un kit profesional de curățare pentru a testa calitatea produselor din portofoliu

Sintrom propune tuturor primăriilor din România să testeze GRATUIT calitatea produselor profesionale de curățat din portofoliu. Pentru a beneficia de kitul gratuit reprezentanții primăriilor din România responsabili cu serviciile de curățenie sunt invitați să lanseze cererile pentru a testa gratuit produsele Sintrom la adresa de email: comenzi@efekt.ro

Kitul gratuit oferit primăriilor este compus din produse de curățat de bază: detergenți pentru  gresie și faianță, soluții pentru geamuri sau soluții pentru mobilă, precum și un dezinfectant pentru suprafețe, Bactisept Plus, cel mai nou produs lansat pe piață.Echipa Sintrom așteaptă să răspundă solicitărilor și să vă convingă, testându-le produsele, de cel mai bun raport calitate – preț pentru produsele de curățat din gamele Efekt Profesional, Zaffa, Suave, Glasspur, Bactisept, Cum Mainile Curate, etc.


Încă din anul 1997 Sintrom oferă consumatorilor finali detergenți și soluții de curățat profesionale, cu un timp de acțiune foarte scăzut. Iar business-ul a crescut în fiecare an datorită produselor competitive introduse pe piața din România.

Misiunea companiei cristalizată în cei peste 23 de ani de activitate este de a face accesibil tuturor, un univers al curățeniei perfecte, rapid obținute, cu eforturi minime. Compania Sintrom are în portofoliul său o gamă variată de produse pentru curățenie, de la soluții pentru curățat pardoseli, soluții pentru curățat obiecte electrocasnice, săpunuri pentru mâini, balsam-uri pentru rufe, până la dezinfectanți de cea mai bună calitate și cu cel mai mic timp de acțiune. Pe lângă eficiența și calitatea ingredientelor folosite, Sintrom pune accent și pe emoția olfactivă. Aromele folosite în produsele din portofoliu sunt imediat asociate cu prospețimea, curățenia, starea de bine. Acestea au mirosuri florale, de lăcrămioare sau pin, de lavandă sau santal.

Produsul „vedetă” al companiei este soluția pentru curățat mobilă. Are o mireasmă plăcută de santal sau lavandă, dar cel mai important „ține praful la distanță”. Cu ingrediente de calitate, produsul „Efekt soluție pentru mobilă” satisface cele mai exigente gusturi în materie de igienizare casnică. Produsele Sintrom se adresează utilizatorilor casnici, dar și sectoarelor industriale (cu o pondere importantă sectoarele HORECA sau Real Estate). 

Pentru industria auto, compania a dezvoltat o serie de produse specifice destinate service-urilor auto sau spălătoriilor.Sintrom se adresează de fapt tuturor celor care apreciază calitatea și cantitatea, la prețuri accesibile. Iar produsele pot fi găsite în lanțurile de magazine Dedeman, brand care apreciază și susține producătorii din România, dar și la numeroși comercianții en-gross și en-detail. De asemenea, produsele pot fi comandate online accesând site-ul www.efekt.ro.

Pentru a fi competitivi într-o piața aglomerată de produse, susținută prin marketing agresiv, Sintrom a adoptat strategia diferențierii calitative prin “timp redus de acțiune”. Adică este nevoie de doar 5 minute pentru ca produsele din portofoliul Sintrom să-și dovedească eficiența. De exemplu, un produs foarte bine vândut în această perioadă este dezinfectantul pentru suprafețe Bactisept.

Sintrom are în portofoliul său un produs propriu, testat în laboratoare acreditate, înregistrat și autorizat de Comisia Națională de Biocide, produs care distruge bacteriile și dezinfectează în doar 5 minute. Pentru a oferi produse „sigure și eficiente” compania foloseste materii prime de calitate, în conformitate cu normele Uniunii Europene, de la furnizori de încredere și respectă cu strictețe rețeta fiecărui produs în parte.

În ceea ce privește planurile de viitor, Sintrom își dorește să rămână, prin produsele pe care le fabrică și le comercializează, unul dintre cei mai buni fabricanți de detergenți și soluții pentru curățat. În acest sens, Sintrom urmează să lanseze încă doua linii de producție și îmbuteliere, astfel încât să acopere o arie cât mai largă pe piața comercială din țara noastră.

Pentru comenzi produse Sintrom: www.efekt.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...