INOVI Smart Technologies propune digitalizarea sectorului public și oferă soluții orientate către viitor

Nevoia de a opta pentru soluții tehnologice și digitale a luat amploare în sectorul public. Conducerea multor instituții administrative a înțeles că pentru a avea eficiență într-o lume aflată într-un proces accelerat de dezvoltare, este nevoie să se adapteze și să adere la noile soluții tehnologice și digitale.


Fondată în anul 2002, INOVI Smart Technologies este un partener important pe piața soluțiilor tehnologice și digitale, oferind o gamă diversă de soluții în ceea ce privește înlocuirea metodelor clasice de promovare și informare, pentru domeniul public și nu numai. 
Suntem orientați către viitor, către un mediu digital accesibil, inovativ și ușor de folosit de către toți colaboratorii noștri. De-a lungul timpului, ne-am remarcat prin nenumăratele proiecte digitale, fiind premiați cu “Medalia de Aur” în cadrul Salonul de Inventică de la Geneva, dar și cu “Produsul Anului” în domeniul IT&C de către Wallstreet.


Reușim să oferim partenerilor soluții care le accelerează creșterea și dezvoltarea în acest mediu digital, sector în care este tot mai recomandată și necesară prezența. O parte dintre echipamentele pe care le punem la dispoziție sunt:
• Totemuri interactive pentru interior și exterior pentru informare publică și nu numai;

• Infochioșcuri pentru digitalizarea plăților în cadrul instituțiilor;

• Display LED outdoor pentru redarea conținutului de interes public și agenda culturală;

• Trecere de pietoni cu semnalizare vizuală și acustică smart;

• Corp de iluminat stradal intelligent;

• Sistem interactiv pentru detectarea temperaturii corporale.


INOVI combină tehnologia de vârf cu un design inovativ care schimbă conceptul de expunere vizuală și modul în care instituțiile comunică cu cetățenii. Oferim soluții inovative personalizate, care să răspundă nevoilor locale. 
De-a lungul timpului ne-am orientat viziunea spre a oferi variante optime și performante sectorului public, soluții care se pot aplica și gestiona cu ușurință, pentru a răspunde nevoilor cetățenilor.

Produsele INOVI special gândite către administrațiile publice sunt: Infochioșcuri, Totemuri Indoor, Outdoor dar și Trecere de pietoni Inteligentă și nu numai. 


Infochioșcurile - sunt soluția optimă pentru transmiterea de informații către cetățeni cu posibilitatea amplasării cu ușurință în orice spațiu. Acestea îmbină tehnologia de ultimă generație și mediul digital, cu un design minimalist și ușor de folosit. Datorită ecranului tactil, se pot oferi informații utile într-un mod interactiv. Sunt soluția perfectă pentru transmiterea informațiilor de interes public rapid și clar către cetățeni sau pentru digitalizarea plăților în cadrul instituțiilor.


Totemul Outdoor - este creat special pentru locurile publice și are un design modern, minimalist. Utilitatea acestuia se aplică în cadrul mai multor sfere de funcționare, cum ar fi: semnalizare digitală, redarea informațiilor de interes public sau ca și punct de efectuare plăți.


Aceste produse pot fi achiziționate și prin Programele Operaționale Regionale sau orice alte modalități de finanțare interne și externe.
Contact:

Tel: Șomlea Darian – 0742-060.032        

Bogdan Stanciu - 0755-060.030 

E-mail: contact@inovi.ro

Web: www.inovi.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...